internet explorer i intel
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

internet explorer i intel

10.01.2007 | 01:50
Zanima me je li moguće instalirati Internet Explorer 5.2 na MacBook sa Intelom 2.0 GHz, operativni sustav 10.4.8? Ako je gdje bih ga mogao downloadirati?
Tema zaključana.
10.01.2007 | 02:01
neznam ali zato instalirati IE kad imas safari, firefox, operu, camino?
Tema zaključana.
10.01.2007 | 02:08
zbog nekih cudnih postavki na serveru, jedino s njim mogu pristupiti jednoj adresi na kojoj mi je webmail
Tema zaključana.
10.01.2007 | 02:10
instaliraj firefox
Tema zaključana.
10.01.2007 | 06:51
Koje su to \"cudne postavke\"? Naime cudno bi mi bilo da nesto radi na potpuno zastarjeloj verziji Explorera a ne radi na nekom od modernih browsera...
Tema zaključana.
11.01.2007 | 21:12
..u preferences stavi da ti se safari identificira kao ie.. mozda upali?
Tema zaključana.
11.01.2007 | 21:52
a gdje je ta opcija u Safari-u?
Tema zaključana.
11.01.2007 | 22:55
stavi safari kao glavni browser u prefernces od safaria.
Tema zaključana.
12.01.2007 | 05:51
danijelr15 je napisao:
a gdje je ta opcija u Safari-u?

Mislim da za tu opciju moras ukljuciti debug izbornik u Safariju. Satvori Safari, odi u Terminal i napisi:
defaults write com.apple.Safari IncludeDebugMenu 1

...stisni enter, i pokreni Safari. Sada bi trebao vidjeti Debug izbornik. Valjda, dugo ga nisam koristio...
Tema zaključana.
12.01.2007 | 21:06
postoji programcic safari enhancer,koji ti da dosta featura,izmedu ostalog i to da se predstavlja kao browser koji hoces..
Tema zaključana.
Tema zaključana.
15.01.2007 | 07:12
Evo primjera: ja u Vecernjaku ne mogu Firefoxom (s PC-a) raditi na web front-endu interne aplikacije za ocjenjivanje članaka u Firefoxu; dakle, moram u Exploreru i jedino u njemu.
I to je jedina namjena zbog koje (na PC-u) koristim Explorer,
Ne čudi me da ima još analognih nesretnika osuđenih na Explorer širom svijeta.
Tema zaključana.
15.01.2007 | 22:30
MAK je napisao:
Evo primjera: ja u Vecernjaku ne mogu Firefoxom (s PC-a) raditi na web front-endu interne aplikacije za ocjenjivanje članaka u Firefoxu; dakle, moram u Exploreru i jedino u njemu.
I to je jedina namjena zbog koje (na PC-u) koristim Explorer,
Ne čudi me da ima još analognih nesretnika osuđenih na Explorer širom svijeta.

jesi probao ovo sa enhancerom?
Tema zaključana.
21.01.2007 | 04:00
Hvala svima na pomoci, nisam se javio jer sam bio na putu.
Medutim, sve ovo sto ste predlozili jednostavno ne radi, mislim da cu morati popricati s informaticarima, iako mi oni kazu da na serveru nema nikakvih blokada.
P.S. Enhancer ne radi
Tema zaključana.
21.01.2007 | 07:18
Opiši točno o kakvim se problemima radi, pa ćemo znati više. Kažeš da ne radi webmail, koji je server u pitanju?
Tema zaključana.
22.01.2007 | 04:19
Adresa je www.bluenet.hr/webmail. Kad god pristupam s drugim browserima (osim IE 5.23), stalno me pita za username i password. Najgora je stvar sto na PC-u sve radi normalno, a ja sam sad nedavno napravio potpuni switch (dosad sam imao eMac i PC laptop), a sad sam kupio MacBook.
Tema zaključana.
22.01.2007 | 05:50
Jesi li pokušao na kraju sa Firefoxom ili Operom? Zaista bih se čudio da postoji webmail koji bi baš inzistirao na IE-u. Kada upišeš username i password, što se dogodi?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1609)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO