Firefox i mighty mouse
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Firefox i mighty mouse

29.08.2007 | 09:53
Pocelo me vec zivcirati:

u FFu imam otvorene tabove, i sada hocu sa centralnim klikom (sa onom predivnom kuglicom) zatvoriti tab, i dosta cesto se desi da se zatvori tab pokraj ili tko zna koji a ne onaj na koji sam stisnuo, sad dal postoji neka shema klikanja da se tabovi ne pomaknu (jer scrool ljevo-desno pomice tabove)

jel se jos kome to desava? i kako se bori sa zivcima?
Tema zaključana.
29.08.2007 | 19:36
meni bas kod safarija i fali to pomicanje tabova lijevo/desno
Tema zaključana.
30.08.2007 | 00:07
Hm kod safarija tabove pomičeš drag n drop tehnikom, uzmeš i odvučeš, razdvajaš tabove na isti način
Tema zaključana.
30.08.2007 | 00:25
neznam dal sam bio jasan, kod pomicanja tabova sam mislio kada ih imas vise nego sto su vidljivi, znaci vidljivo stane neznam 10 a ti ih imas 30 i onda ih sa scroolom pomices ljevo-desno

ok, na stranu safari,,, kako da izbjegnem to kod firefoxa,, malo sam ljen ici na 'x' i gasit svakog
thanx
Tema zaključana.
30.08.2007 | 00:53
meni ne treba to, već ovo što dado veli, njemu se u firefoxu kad skrola dok mu je miš nad nekim tabom svi tabovi pomiču lijevo desno ko na traci. on to neželi u firefoxu, a ja to želim u safariju

a dado glede zatvaranja taba kojeg ne vidiš, u safariju je naredba cmd+w, dal je u firefoxu, to neznam
Tema zaključana.
30.08.2007 | 01:06
da i ne,,
ne bunim sa to ne zelim,, to super fora,, samo sto kada kliknem fakin kuglicu pomakne se tab za 10px i ugasi onaj pokraj,,
da, sljaka cmd+w, sada se samo moram ispraksirati koristiti to za tabove
Tema zaključana.
03.09.2007 | 02:45
e da,, nakon malo razmisljanja KRIVO sam rekao
ok koristi cmd-w ALI, caka je kada gasim tabove koji nisu aktivni,, i onda ubije onaj kraj njega i neznam koji je.. i zivcira me grrr
moram ici na histoyi pa otvory ponovo...

jos jedno ptanje za korisnike FFa, jeste primjetili da linkove npr u bookmarskima (padajuci menu) sa srednjim klikom ne otvara u novom tabu,, vec u aktivnom prozoru,, dok bookmarke u toolbaru otvara.. u pcu to radi normalno
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1162)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO