AutoCad 2021 molba
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

AutoCad 2021 molba

06.04.2024 | 13:33
odmah da kazem da nema veze sa piraterijom....treba mi sa zvanicne stranice AutoCad 2021 za cerku,zbog faksa,a malo stariji Mac...
imamo ga na MacBook Unibody,ali ce njega prodati,jer je uzela neki Air,a nekom greskom smo izbrisali instalaciju....
na zvanicnoj starnici za Studentski download su povukli 2021...jer su stavili 2024..2025...ima jos 2023,2022...ali oni nece da rade...
ona ima. legalni studenski nalog za pristup AutoCad-u...
ako neko negde mozda cuva zvanicnu Instalaciju 2021,bio bi zahvalan da je baci na neki Upload...
i ako neko zna,moze li se nekako sa jednog Mac-a klonirati vec instalirani AutoCad 2021
pozdrav
Tema zaključana.
06.04.2024 | 17:51
Evo, friško uploadano:
mega.nz/file/DBdj2YRC#QXUFRnuMnWzMyA94FP...b9yOrq8Geld6lws6z8zs
Tema zaključana.
06.04.2024 | 18:37
uvek me interesovalo koliko je upotrebljiv AutoCAD na Mac-u. ne mora sve one finese, recimo kao neki prosecan rad, eto konkretno jel upotrebljivo za studije. i koja je neka prosecna konfiguracija na kojoj to moze da radi. imam sina studenta pa ga usmeravam ka jabukama.
Tema zaključana.
06.04.2024 | 18:43
Hvala Puno...skinem kad dođemo kući
Tema zaključana.
06.04.2024 | 18:44
Ender kaže:
uvek me interesovalo koliko je upotrebljiv AutoCAD na Mac-u. ne mora sve one finese, recimo kao neki prosecan rad, eto konkretno jel upotrebljivo za studije. i koja je neka prosecna konfiguracija na kojoj to moze da radi. imam sina studenta pa ga usmeravam ka jabukama.

Lično nemam pojma ..ona je tek 1 godina faksa...mogu da kažem kad malo odmakne sa faksom i korišćenjem programa...
Verovatno ima ovde ljudi koji već znaku šta kako..
Tema zaključana.
07.04.2024 | 11:08
Ender kaže:

Kad su tek, prije 12-13 godina (ponovno) izdali AutoCAD za Mac, to je izgledalo ovako:

www.jabucnjak.hr/clanci/softver/autocad-...mac-moe-li-gore.html

Danas (i posljednjih 5-6 godina) je to, srećom, iza nas. Trenutno koristim AutoCAD 2024 za Mac, profesionalno, svakodnevno, vrlo napredno (osim 3D) i odgovorno tvrdim da danas AutoCAD za Mac radi bolje od AutoCADa za Windows na usporedivom hardveru. Od verzije 2023 AutoCAD je universal binary (ima native kôd za ARM procesore).

Postoje još uvijek neke stvari koje nisu na Macu implementirane, a to se sve svodi da VisualLISP ekstenzije (dakle na funkcije koje se oslanjaju na Windows API). Meni u mom poslu ništa od toga ne fali.
Tema zaključana.
07.04.2024 | 11:10
Također, ako nekom na Macu treba AutoCAD alternativa (bitno) niže cijene, svakom mogu preporučiti ARES Commander koji nudi, za jednu godišnju licencu, funkcionalni softver na sve tri desktop platforme (Windows, Mac, Linux) i obje mobilne (iOS i Android). Dakle, može se instalirati softver koliko hoćeš puta, a koristiti se može samo jedna instanca istodobno (radi se online login).
Tema zaključana.
09.04.2026 | 22:10
Slažem se, i ja koristim 2024 i stvarno radi “smooth“. Treba se naviknuti nekih stvari kao npr. kad otvoriš ili raširiš prozor sa layer-ima, moraš ga vratit sa posebnom ikonicom na mjesto, a ne zatvoriti Kad sam ga jednom slučajno zatvorio, dugo sam tražio gdje je...

A nisam znao za ARES Commander, to moram probati. Jer inicijalno koristim Archicad, a Autocad povremeno.
Tema zaključana.
24.04.2026 | 07:58
davie kaže:
na zvanicnoj starnici za Studentski download su povukli 2021...jer su stavili 2024..2025...ima jos 2023,2022...ali oni nece da rade... ona ima. https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-22 legalni studenski nalog za pristup AutoCad-u...
Nažalost, Autodesk jako brzo povlači starije verzije iz službenog downloada, što često stvara probleme korisnicima sa starijim hardverom. Dobro je što ste uspjeli nabaviti verziju 2021 jer ona dokazano najbolje i najstabilnije radi na tim starijim Air i Unibody modelima.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (194)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO