Brokenstones invite
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Brokenstones invite

14.09.2008 | 01:25
Karmen imas PM!
Tema zaključana.
14.09.2008 | 13:11
može i meni jedna, ako još ima, na florijan„globalnet.hr
Tema zaključana.
14.09.2008 | 20:46
Dajem demonoid za broken invite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
04.09.2012 | 14:47
Hej haj ljudi, evo nakon godina i godina demonoida isti je nažalost kako se sada čini zauvijek ugašen pa sam u potrazi za nekom alternativnom torrent stranicom.

Kako se za mac naveliko preporuča brokenstones zanima me imali koja dobra duša s inviteom kako bi se mogao registrirati?

Nažalost kako nema demonoida ne mogu se više odužiti njegovim inviteom.

Kontakt na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
04.09.2012 | 14:53
Ni ja ne bi imao ništa protiv jednoga ako neko ima viška.
Tema zaključana.
04.09.2012 | 16:11
Ako može i meni jedna Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
04.09.2012 | 18:20
Nacekali bute se. Full je pun.
Tema zaključana.
04.09.2012 | 21:24
Imam cetiri pozivnice za BS. Pravila su jasna, tko prvi, njegova djevojka!

Tri, cetiri sad!
Tema zaključana.
04.09.2012 | 21:38
Meni, meni sad i odmah.
Tema zaključana.
04.09.2012 | 21:41
Ako se dva puta prijavim, dobim dva ili ne? LOL
Tema zaključana.
04.09.2012 | 21:57
Zabac je nadam se zadovoljen!

Three to go!
Tema zaključana.
04.09.2012 | 22:19
I ja sam zainteresovan ako ima jos

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
04.09.2012 | 22:23
Saint je nadam se isto zadovoljen!

Two to go!
Tema zaključana.
04.09.2012 | 22:27
Može li i meni jedan ...
Tema zaključana.
04.09.2012 | 22:29
Može i meni molim?
Tema zaključana.
04.09.2012 | 22:38
Uff jesam rasplamsao topic

Uglavno hvala na ponudi, u međuvremenu mi se javio član s nickom "UneeK" i dao mi invite pa stoga i ovim putem još jednom hvala!

A također hvala na ponudi i tebi "Teddy"!
Tema zaključana.
04.09.2012 | 22:46
Tino i Alen su zadnji sretnici. Ako dobijem jos koju pozivnicu, najavit cu ovdje.
Tema zaključana.
04.09.2012 | 23:13
Hvala puno evo ja upravo svrsio sa registracijom
Tema zaključana.
04.09.2012 | 23:15
Hvala i od mene, prijavljen.
Tema zaključana.
05.09.2012 | 01:44
Ja sam već prije žicao al nikako da se nađe neka dobra duša pa da mi udjeli pozivnicu... pa please ako neko ima...
Tema zaključana.
05.09.2012 | 10:33
i ja čekam ako ima netko Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript !

Hvala
Tema zaključana.
06.09.2012 | 10:37
Ja imam suho zlato, no nemam invite, a trebao bih je!!
Ponude na P.M.
Tema zaključana.
14.09.2012 | 00:35
THR invite!! zamjena !!
Tema zaključana.
04.09.2013 | 14:48
pozdrav, ako ima neka dobra duša koja bi udijelila invite imala sam account 5 godina, sve sam lijepo seedala, bila uzoran clan i sad sam zaboravila preko ljeta da se moram logirat i izbrisali su me jer sam neaktivna molim molim molim ako bi ga netko udijelio, jako mi treba
Tema zaključana.
04.09.2013 | 15:13
mail, je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tema zaključana.
16.10.2014 | 06:47
Alo ekipa, imam jednu molbu: Nisam u mogučnosti reaktivirati svoj account na Brokenstones jer mail s kojim sam logiran ne koristim bar jedno 6 godina i nemam nigdje zapisane postavke.....

U svakom slučaju, ako tko ima jednu pozivnicu za Brokenstones bio bi jako zahvalan.

Tema zaključana.
16.10.2014 | 15:22
Zhvaljujem!
Tema zaključana.
21.10.2014 | 14:27
Bog svima

molim vas za invite na brokenstones.me . Znam da sam novi na forumu ali ima stvarno dobra ratio na Partis.si. tako da mozete provjerit.

Unaprijed hvala!!!!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1188)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO