Novi Office 2008 - problemi u radu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi Office 2008 - problemi u radu

17.01.2008 | 14:41
Pozdrav svima,

Instalirao sam student verziju Office-a i nakon početnog oduševljenja izgledom, počeo sam ga koristiti u svakodnevnom poslu kojim se bavim - održavanjem web stranica. Poskidam mailove sa neta, otvorim ih u wordu (tablica u wordu sa slikom i 7-8 redova teksta), označim cijeli tekst (tablicu), copy, otvorim Dreamweaver, paste - nema ništa, ponovim postupak u uvjerenju da nešto nisam dobro učinio, kad ono, za promijenu -opet ništa. Pogledam u Finderu clipboard - kaže sadrži samo tekst bez slike, no neće niti tekst zalijepiti. Probao sam lijepiti u druge aplikacije, u Photoshopu zalijepi sve kao sliku - znači radi. Sa Office-om 2004 je sve normalno radilo, pokušao sam i deinstalirati 2004 i ponovno instalirati 2008 - rezultat je isti.

Dakle, nagradno pitanje glasi: k'o tu moje koke ...

a)brljotina uzrokovana 2008-icom koja bi se trebala ispraviti updateom (uskoro)
b)brljotina Dreamweaver-a (CS3)
c)kombinacija ovih dvaju brljotina
d)hladnoća u Sibiru, popij par piva pa će ići

NAGRADE:

1. Tapšanje po ramenu
2. Drvena pločica (privjesak) protiv uroka, bilo gdje da si možeš kucnuti u drvo!
3. Prenošenje priče s koljena na koljeno

Pozdrav

Darko, Osijek
Tema zaključana.
17.01.2008 | 19:46
Office 2008 na Macu nisam vidio. U Office 2007 za Win ima jedna kvačica kojom određuješ defaultni format za copy i cut (plain text, Unicode, rich,...).

Može glupo pitanje? Jesi probao direktno drag iz jednog prozora u drugi? A jesi probao u Wordu snimiti kao HTML pa otvoriti u Dreamweaveru?

Ako sam pomogao, drvenu pločicu mi pošalji mailom
Tema zaključana.
17.01.2008 | 21:23
Pregledao sam postavke, pozakačivao što mislim da je trebalo (navedena postavka je bila zakačena) i ništa, ali zato drag 'n' drop funkcija - isto ne radi. Spašavati u HTML ? To mi je čisto gubljenje vremena, budući isti posao nekih dvadesetak minuta radim svakodnevno, s time da u stranicu ubacujem po nekoliko tablica ( i tako na nekoliko stranica) čitav posao bi mi odužio u nedogled. OK i u wordu 2004 ima čudnih stvari (nakon Paste ono što sam zalijepio se pojavi nakon dvadesetak minuta) uslijed prelaska na Intel Mac (2004.-ka je rađena za PPC). Sreća je u svemu da se nisam zaletio i kupio Office 2008, nego sam isprobavao testnu, beta verziju.
U svakom slučaju havala na savjetu.

Lijep pozdrav iz Osijeka.
Tema zaključana.
19.01.2008 | 10:05
Jučer instalirao. Triput se srušio prije nego sam ga uspio pokrenuti, a zatim još desetak puta prije nego sam ga deinstalirao.
Glomazan, nestabilan i neozbiljan. Kao i sve Microsoftovo. Ne preporučujem do prve nadgradnje.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1123)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO