NeoOffice-color font
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

NeoOffice-color font

08.12.2008 | 23:52
Htjedoh napisati nešto u boji,ali piše samo crno.Boju pozadine mogu podesiti samo slova ne.Ne radi color za font.
NeoOffice_color_Font.png

Trebalo bi biti jednostavno ,ali nije.Skinuo sam za probu iText i radi bez problema,ali Neo je ipak bolji pa bih radije njega.Nosim se mišlju da ga reinstaliram.? Savjet ?
Tema zaključana.
09.12.2008 | 00:10
Što želiš reći - kad otvoriš taj color picker za font color i odabereš npr. crvenu slova ne pocrvene? Ili ignorira tvoje klikove? Jesi li probao s Format pa Font pa Effects? Da nije slučajno neki format dokumenta koji ne podržava formatirani tekst (npr. txt)?

Ili želiš reći da ti ne želi unaprijed promijeniti boju teksta koji ćeš tek napisati? A da li radi kad selektiraš već napisan tekst pa mu onda izmijeniš boju?
Tema zaključana.
09.12.2008 | 00:19
Piše samo crno,ako i prije podesim na drugu boju,niti se ne može mijenjati dok se piše.To sam probao u iText-u i tamo to funkcionira u oba slučaja.Ovo za Format itd nisam probao jer mi se čini da bi trebao direktno raditi.Nisam probao ni napisanom tekstu mijenjat boju,niti sam siguran da bi znao.
Tema zaključana.
09.12.2008 | 00:25
Ajde probaj, da je lakše ustanoviti u čemu je problem. Jer kod mene to definitivno radi (koristi se vrlo često).

Dakle, napiši tekst, onda mišem selektiraj (drži gumb miša pritisnut dok povlačiš) ili drži SHIFT pa se strelicom lijevo vrati natrag preko teksta, i onda odaberi drugu boju s color pickera pa klikni mišem bilo gdje u dokument da se tekst deselektira da vidiš koje je boje.

Ako to ne radi, onda probaj preko format font.

Pa ako išta od toga funkcionira, onda ćemo tražiti razlog zašto ti ne funkcionira ono što ti pokušavaš
Tema zaključana.
09.12.2008 | 00:50
DA ;shift i miš to naprave,ali direktno mi ne mijenje.U Tools pod opcije idem na color i tamo mi pokazuje i piše boja koju sam odabrao,ali opet piše crno.
Picture_1-7b7f07c6bae7d6b63dff489ee422a82e.png
Tema zaključana.
09.12.2008 | 01:24
Je, zato što komanda radi nešto drugačije nego ti očekuješ. Kad "na prazno" uklikaš novu boju fonta, umjesto strelice ti se pojavi kantica s bojom i onda dragom miša mijenjaš boju teksta koji je već napisan. Ako kanticom potegneš po samom mjestu gdje trenutno pišeš, onda će ti i nastavak teksta biti odabrane boje.

Mislim da negdje ima u podešenjima i kvačica koja napravi da radi kako ti želiš, ali ne znam napamet, a sad mi se već jako spava... Potražim prekosutra, kad se vratim s puta.
Tema zaključana.
09.12.2008 | 01:41
Hvala,već mi ovo pomaže.Glavno da mogu to napraviti a za finese ćemo lako.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1048)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO