Office 2004-Entourage
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Office 2004-Entourage

03.06.2004 | 10:28
Stavih Office 2004 na stroj i ugodno se iznenadih kako izgleda (oku lijepo), ali još ne znam kako radi.
I tada otvorih Entourage posložim Accounte i krenem. Downloadam ja emailove, čak sam i neke newse čitao...
Sve to lijepo radi kad sam u firmi i kad se konektam preko etherneta i dsl-a.
E onda sam došao doma, prebacio se na Home mode, uštekao kabel u modem, pokrenuo vezu, spojio se na jabučnjak... sve radi.
Otvorio Entourage, i pokrenem Receive All Email a kad tamo ovo:

"Internet Connect
The selected communication device does not exist. Please verify your settings and try again."

Jel zna netko u čemu je kvaka??
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.06.2004 | 11:13
Greška je u tome što koristiš MS program tamo gdje to nije apsolutno neophodno . Nikada nisam čuo za takve probleme s Mailom. Znam, znam, nisam baš bio od pomoći, ali nisam izdržao...
Tema zaključana.
03.06.2004 | 12:00
Mislim da Entourage ima problema malih s accountima i načinom spajanja...Nije da ga koristim, al ostalo mi od Pc-a...Mislim da mu moraš reč preko čega si na netu...sam kažeš da si na ethernetu i tamo kad si tako bio spojen na net konfigurirao Entrouge, eh, al mu nisi reko da se ti može spajati i preko modema, pa on traži di mu je taj lan i šta ga zapravo uznemiruješ kad ga nisi spojio na LAN...pa si ti normalan, još hoćeš poštu, ma da ...*jk*...
Samo kad se spojiš na net, otvori Entrouge i Tools - Accounts - Mail - Connect type (ili nešt sličnog) Dial - up modem i sve bi trebalo biti Ok... Cheers 8-)
Tema zaključana.
03.06.2004 | 12:07
eh da zaboravih...još bolje je da mu pod connection type staviš "any avealable" da ti se danas-sutra ne dogodi da si negdje na netu sa Airportom, pa da ti oped ne radi....
Tema zaključana.
03.06.2004 | 12:09
Znao sam da će Davor puknuti i da neće izdržati.

Mika, ja nemrem nigdje naći Connect type i to još pod Account - Mail ???
Nema ni nešto sličnoga...
Tema zaključana.
03.06.2004 | 12:13
Ček malo...da provjerim..mora to negdje biti....
Tema zaključana.
03.06.2004 | 12:21
Glupo pitanje, al da ti nije proxy uključen kad si u firmi na lanu?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1564)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO