iSync i Motorola V525
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iSync i Motorola V525

• dpasaric
  • Posjetitelj
20.11.2004 | 12:55
Prvo savjet - ako vam nakon par mjeseci učestalih "sinkanja" Motorola prestane pružati suradnju i iSync javi da ne može prebaciti podatke - stvar koja pomaže je Master Clear na samom telefonu. Opcija za resetiranje i brisanje memorije uređaja iz samog iSyinca vjerojatno neće pomoći. Nakon toga jednostavno ga opet napunite iz Maca i sve je ok. Jedino treba paziti da nemate greške u poljima adresara (npr. u emal polje upisan telefon ili slično).

A sada pitanje - naišao sam na čudan paradoks - BT lijepo radi s tom Motorolom, ali samo u pogledu prebacivanja datoteka i internet komunikacije, ali ima zasivljenu opciju za sinkronizaciju adresara i iSync ga ne vidi iako je uredno prijavljen i "uparen". Isto tako iSync lijepo radi i sinkronizaciju adresara ako je mobitel spojen USB kabelom. Gdje je kvaka?
Tema zaključana.
20.11.2004 | 21:55
Heh, kvaka je u čitanju liste podržanih uređaja na Apple iSync stranicama. Ja sam zato uzeo Ericsonna.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
21.11.2004 | 01:01
Pa i jest na listi podržanih! OK, piše za iSync kod Motorola (USB cable only) i oni su čisti s te strane, ali mi izgleda suludo da BT lijepo radi i možeš bežično prebacivati datoteke, ali eto ne želi tim putem prebaciti adresar!? Što ga briga što je, pa sve su to nule i jedinice!
Tema zaključana.
21.11.2004 | 02:52
ja imam situaciju a motorolom v525 ima BT ali je komp prilikom setiranja vidi JEDINO kao "other device" ne kao Mobile telephone, a ja bi htio da imam i iSync i Linkanje i address booka i na mogu na net via GPRS........znam da je problem s nažalost kod apple-a jer nisu napravili dobru komunikaciju s Sybian-om.....mislim da bi onaj soft "mising sync" rješio sinkronizaciju ali meni PRIMARNO treba zbog GPRS-a!!!!!! baš SHIT!!!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
21.11.2004 | 14:02
Hmm... meni BT uredno vidi V525 kao "mobile phone" i sve radi (upravo sam prebacio novu MP3 zvonjavu i Mac desktop kao podlogu), ali za sinkanje adresara moram utaknuti USB kabel.
Tema zaključana.
21.11.2004 | 14:14
Bok,
prije nego što sam se odlučio za zamjenu mobitela pogledao sam malo kompatibilnost sa Mac OS X, i odlučio se za Sony Ericsson K700i, i mogu vam reći da sve radi super. No jedini i stari problem je što u instalacijskom disku modem script je samo za Windovse, ali i za to sam našao rješenje pa mi nije problem niti spajanje preko GPRS. Phone Agent i Salling Clicker i Sync rade bez greške !
Nije Motorola, ali možda i ovo nekome pomogne !
Tema zaključana.
22.11.2004 | 04:59
PA davore...TI SIUMJETNIK.... pa meni niti nakon, brisanja cijelog stroja (format itd) i stavljanja novog sistema....nakon svega ga vidi pod "other device"....BOŽEEEEE pa kako!!????
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.11.2004 | 12:02
Nema tu nikakve umjetnosti - jednostavno je radilo od prve - čak i na starom G3. Rekao bih da nije problem u Macu nego u Motoroli - naime i prijavio sam problem kada se više nije htjela sinkati, pa sam napravio Master Clear na telefonu i sve je opet bilo ok.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1534)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO