Sony Ericsson 630 to Macintosh Software
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sony Ericsson 630 to Macintosh Software

13.12.2004 | 12:35
Da li netko ima aplikaciju, ili aplikacije, koja komunicira s ovim mobitelom, najme s obzirom na cijenu, nisam ni očekivao da će biti u paketu i software za Macintosh, dobio sam samo za PC što mi ne koristi (Powerbook G4 1G). Da li je netko već našao nešto što radi i s Macintoshom, neki program baš za taj model, čuo sam da za neke druge modele postoje programi i za prebacivanje brojeva, adresa, ali i slika i rokovnika, naravno ne samo za pc nego iza MacOS! Ako netko već ima nešto za preporučiti, neka mi (i svim zainteresiranima) predloži na ovom forumu.
Tema zaključana.
13.12.2004 | 13:11
bazično, osx ima sve što ti treba - isync za sinkronizaciju phonebooka i bluetooth file exchange za u/l & d/l fajlova

ako tražiš nešto extra:
PhoneAgent
Salling Clicker
BluePhoneMenu
(sve ih možeš skinut kao demo i registrirat za male pare...)
Tema zaključana.
13.12.2004 | 13:12
Uh ? Ja koristim iSync, Address Book, Salling Clicker ...
Tema zaključana.
13.12.2004 | 13:20
mali OT:
tips&tricks za SE630

Quick Delete - Press the "C" button anywhere (while reading SMS, call list, viewing pics/ringtones etc) and it will prompt you for delete.

Left Joystick - You can set your left joystick to bring up your Shortcut menu. Go to shortcuts -> edit shortcuts -> select accessories or other items that are not used or invalid.

Holding # in the standby screen brings up the screensaver

Move you joystick up or down to increase or decrease lighting when taking pics.

Joystick right to access main menu and then keys 1 thru # to jump to the corresponding item:
# = settings
1 = SE website
3 = shortcuts
etc...

When in camera mode:
press 1 to switch between small/large photo sizes
press 2 to turn night mode on/off
press 3 to *cycle* through the phot effects
press 4 to turn self-timer on/off

Press and hold 'C' during a call for MUTE

In order to see de phone blockages press "< * * <"

To dial the last number press "0#"

Improvements in you calls-list:
First, make sure your calls-list is full (30 numbers), and has a mixture of both called, miss and recieved calls.
Then, pick any number from the calls-list, and choose "more" then "edit before call" Now, remove all digits by pressing C. Then press and hold 0 to get a + and then dial.
Your phone will now dial, but it won't work and it will hang up after a while. Now, you will have an empty entry at the bottom of your calls-list.
This gives the following changes:
1. The first number on the list will be the last call, and not the last MADE call as it was before.
2. If your friend calls you, let's say twice one day, both calls will be shown, instead of only the latest.
If you want to remove these features, just remove the empty post at the bottom of the calls-list.

Change your homepage to ''mailto:'' and your WAP button'll change to a ''Write New SMS'' button
Tema zaključana.
13.12.2004 | 15:36
Ja imam T610 i odlično radi sa iSyncom i Bluetooth File Exchangeom, a umesto Sailing Clickera koristim Romeo. Kako je T630 njegov naslednik trebalo bi sve isto da radi kao sa T610.
Tema zaključana.
13.12.2004 | 21:30
Nažalost stara stvar da uz mobitel obično ide CD samo za Windowse, ali guglanjem možeš doći i do modem cripti s kojima se može preko GPRS povezati i Mac.
Imam nasljednika tvog modela, K700i, preko DBT-120,(bluetooth) USB adaptera sa brzinom od 43200 bps spajam se preko SoftGSM Motorola 260,3789i, A008.....scriptom, a radi mi i daljinski za sve ostalo preko Salling clickera, i PhoneAgenta. Koristim PB 667 MHz, PC G4, Mac OS X 10.3.6, i ovo šaljem preko GPRS-a.
Pozdrav !
Tema zaključana.
14.12.2004 | 09:36
Hvala svima, ali malo ste prebrzi za početnika kao ja,
iako mi možda i djeca možete biti,
dakle
da li mogu s nekim softwareom prebaciti podatke u Entourage ili moram početi raditi bazu podataka u Adress Booku ispočetka ili pak moram početi koristiti neki treći program za spremanje telefonskih brojeva?
Isto me zanima i s kalendar podacima za koji koristim Entourage također.

Koji je sistem ili iskrenije što je "modem cripti" i šta je "GPRS", rado bih to koristio ako bih uopće mogao to shvatiti i isprobati!

Sorry krhko je znanje, a neznanje ogromno, no za nekog boljih živaca neće biti problem, jer vjerujem da nije tako komplicirano, valjda ću i to savladat, bar da koristim ko simple user!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1435)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO