Fitnes programi rubiTrack etc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Fitnes programi rubiTrack etc

22.05.2012 | 00:04
Pozdrav jabuko ljupci.

Dal je netko od Vas koristio ili koristi neki od activity tracking software tipa rubiTrack, TrailRunner, Turtlesport koji mogu pohraniti podatke offline?
Bitno mi je da mogu sinkronizirati svoj Suunto Quest sa tim programom. Gps karte mi toliko nisu bitne jer ni sat nije gps a i rucno crtanje nije problem.

Zahvalan
Tema zaključana.
23.05.2012 | 01:04
uf...
koristim runkeeper i od svih aplikacija tog tipa koje sam probao, ova mi je najbolja. ima dosta opcija, pa si mozes zadati treninge tipa: trci 1km jacim tempom, pa 3 min sporije i tako 4 puta. dakle sam si zadajes vrijednosti a aplikacija prati udaljenost/vrijeme i preko slusalica ti javlja kad i sta trebas raditi. ako ne trcis sa nikakvim unaprijed postavljenim ciljevima, isto ce te dobro sluziti jer prati rutu kojom trcis, ako zelis u intervalima ti moze dati podatke kao sto su daljina, tempo, vrijeme, brzina (preko slusalica isto), a nakon sto si zavrsio salje trening u svoju bazu i onda sa kompa mozes pregledavati detaljnije sta si radio i kako si radio. po zelji svi ti treninzi mogu ostati i lokalno pohranjeni.
mozes si ubaciti i rutu unaprijed sto moze biti korisno kod trackinga.

nedavno sam pak nabavio suunto T6 i normalno imao zelju da GPS karte syncam sa podatcima pulsa koje je skupio suunto. na zalost tu sam naisao na zid jer cak ni sluzbena suuntova iphone aplikacija movescount nema mogucnost syncanja izmedju sata i iphonea.
sada sam u situaciji da koristim movescount koji prati puls, i runkeeper koji prati udaljenost, vrijeme i rutu pa na kraju prebacim rucno prosjecan puls u runkeeper i udaljenost u movescount. nije elegantno ali nisam nasao ni jedan nacin da spojim sve u jedno na zalost.

moja preporuka je da svakako koristis movescount na kompu i sa questa prebacis na njega podatke o pulsu, a za iphone nadji aplikaciju koja ti najvise odgovara, mozes i sluzbenu suuntovu, ali glupo je to da u tom slucaju kada podignes podatke sa sata i sa telefona, na movescount portalu ce se kreirati dva odvojena dogadjaja koja ne mozes spojiti u jedan. jedan ce imati podatke o daljini, ruti i vremenu (iphone) a drugi ce imati podatke o pulsu, vremenu i eventualnim prolaznim vremenima (suunto).
Tema zaključana.
23.05.2012 | 13:38
Dakle nema nam druge nego kako i do sad, sa dvije tri aplikacije.
Movescunt.com je odlican, bio bi ono sto trazim da ima offline mogucnosti.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (995)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO