ichat
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ichat

26.02.2007 | 20:13
Gledao sam malo o ichatu i super to izgleda: tekstualni, audio i video chat.
Nešto nisam skužio, treba biti registriran na .mac da bi npr. je i frend koji imamo Imacove chatali?
kako ide sa win korisnicima?
Hvala na informacijama
Tema zaključana.
26.02.2007 | 22:35
iChat radi i sa Jabber i AIM accountima, dakle svatko tko koristi AIM moze biti dodan kao tvoj kontakt.
Tema zaključana.
26.02.2007 | 23:12
Riba, hvala na odgovoru.
Možeš malo precizirat te AIM acccounte, nov sam u ovome, jer nisam koristio kameru i chat dosad.

Kako komuniciram sa drugim mac-ovcima, npr. frendom koji ima Imaca, mogu koristit nekimac-ov account besplatno ili se moram preplatit na .mac domenu da bi to mogao?

Hvala
Tema zaključana.
26.02.2007 | 23:24
Riba je napisao:
iChat radi i sa Jabber i AIM accountima, dakle svatko tko koristi AIM moze biti dodan kao tvoj kontakt.

Sorry, provjerio sam sad za AIM program. kužim
Ostaje ovo pitanje za mac
Tema zaključana.
27.02.2007 | 08:50
Kada kupiš novi Mac automatski dobiješ mjesec dana pretplatu na .mac. (Barem ja jesam kada sam instalirao Tigera) Ako nakon mjesec dana ne produžiš pretplatu (tj.ne platiš) nemaš više pravo koristiti .mac, ali adresu @mac.com i dalje možeš koristiti upravo za iChat.
Tema zaključana.
28.02.2007 | 07:09
Hvala. Ovaj mi je ogovor trebao.
Tema zaključana.
01.03.2007 | 15:26
bassland je napisao:

Možeš malo precizirat te AIM acccounte,Hvala

AIM je kratica za AOL messenger, america on line instant messenger.
Kad napraviš account za america on line messenger, isti taj možeš koristiti na iChat messengeru, ali odaberi AOL ili AIM, šta je već tamo.
Tema zaključana.
01.03.2007 | 19:28
Moze se koristiti i ICQ. Samo upises ICQ broj pod AIM username i radi
Tema zaključana.
26.05.2007 | 10:21
a kako je s jahoo messangerom?
Tema zaključana.
26.05.2007 | 17:05
mitchbuchannon1 je napisao:
a kako je s jahoo messangerom?

Mislim da ga se može isto koristiti preko Jabbera.

iChat is an AOL Instant Messenger (AIM), ICQ, .Mac, Google Talk and Jabber client by Apple Computer for their Mac OS X operating system. Using a Jabber-like protocol and Bonjour for user discovery, it also allows for LAN communication. iChat's AIM support is fully endorsed by AOL, and uses their official implementation of the AIM OSCAR protocol. Using a Jabber transport, iChat users may also integrate their MSN and Yahoo! contacts into the Jabber pane.
Tema zaključana.
29.08.2007 | 07:52
bok,znam da je glupo pitanje,ali svi postavljaju glupa pitanja pa ci i ja,jel da bih nekog stavio na buddy listu,a nije sa AIM neko nekog drugog tipa msn,yahoo messenger itd,jel moram imat instalirane te programe ,msn ako zelim nekog dodat s msn-a
Tema zaključana.
29.08.2007 | 21:14
abancic: elaboriraj to malo molim te. i ja sam kupio novog maca prije 3 tjedna (doduše u njemačkoj) jel mogu ja otić na www.mac.com/WebObjects/Signup.woa/wa/tri...sumer&cty=US〈=en i tu se registrirat za trial ili neka druga procedura?
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.08.2007 | 00:27
DA , dobro si shvatio.. regaj se na mac.com i viola..
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.08.2007 | 00:27
Eko
Tema zaključana.
31.08.2007 | 01:31
moram priznat da mi nesto ne sljaka sa ichatom
chat radi, ali video nece,, probao sam sa frendicom koja je u hr, oboje imamo ikonicu kamere, ali ne zeli.
skype video radi bez beda. al ichat nece

jel zna netko dal teba nekepostavke sredit? oboje smo iza routera i u razlicim zemljama.
neznam zasto ne sljaka, nije da ga koristim puno, ali zivcira me
Tema zaključana.
09.09.2007 | 00:28
Ja isto imam problema sa iChatom, neznam sto da napravim. Kada kliknem na iChat on mi ga kao loada i prikaze strelicu ispod ikone u docku ali nema nikakvog prozora, uopce ne vidim iChat. Pa ako netko zna sto bi moglo biti...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
09.09.2007 | 04:05
99% problema koje sam vidio s iChatom su bili zbog routera. Probajte direktno da se uvjerite da radi, o onda potražite problem...
Tema zaključana.
09.09.2007 | 08:24
Probao direktno i nista.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1411)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO