Koliko se čeka na Mac iz T-Com ponude?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Koliko se čeka na Mac iz T-Com ponude?

29.07.2008 | 22:59
Pozdrav svim Macovcima!

Evo i mene među vama!

Uglavnom, iskoristio sam solidnu T-Com ponudu i napokon kupio svog prvog Maca (MacBook 2.4)! I jednostavno ne mogu dočekati da dođe

Imam i jedno pitanje: U ugovoru piše da je rok isporuke 30 dana, s tim da mi je čovjek u T-Centru rekao da je rok dosta manji (iskreno ne vjerujem ni onom što piše u ugovoru a ni liku u prodajnom centru ). Mene interesira da li je netko s ovog foruma tamo kupio Maca i koliko dugo ga je čekao?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
29.07.2008 | 23:56
AFAIK još se nitko nije ovdje pohvalio da ga je tako kupio. Mislim da nema nikakvih razloga za dugo čekanje, ti strojevi su uredno dobavljivi.
Tema zaključana.
30.07.2008 | 00:42
dpasaric je napisao:
AFAIK još se nitko nije ovdje pohvalio da ga je tako kupio. Mislim da nema nikakvih razloga za dugo čekanje, ti strojevi su uredno dobavljivi.

onda vjerujem da stize u roku par dana, najkasnije do ponedjeljka, jer ne mogu docekati
Tema zaključana.
30.07.2008 | 19:33
Stigao je!!!
Masina je presexy, upravo pisem s njega!!!
Skidaju se update-i, verija je 10.5.2, pa cu update-at na 10.5.4.
Tema zaključana.
30.07.2008 | 19:52
čestitke!!!
Tema zaključana.
30.07.2008 | 21:32
john_st je napisao:
čestitke!!!

hvala, hvala
jako mi se svidja OS X
update-i su instalirani, sutra cu instalirati winblowze da vidim kako ce (i ako ce) raditi morrowind
Tema zaključana.
04.08.2008 | 02:13
weeee netko još igra morrowind.... radit će i to više nego dobro ne boj se... :-D
Tema zaključana.
04.08.2008 | 19:24
boki je napisao:
weeee netko još igra morrowind.... radit će i to više nego dobro ne boj se... :-D

hehe

ajde bas super, ali ipak se jos neckam oko instaliranja windowsa jer ih toliko mrzim... ne znam... :/
Tema zaključana.
01.10.2008 | 20:54
Evo mene nakon nešto više od mjesec dana korištenja MacBooka
Oduševljen sam ekranom, mislio sam da ću se razočarati jer će mi 13.3" biti premalo, no stvarno sam ostao ugodno iznenađen.
Tipkovnica mi je ok, kao i touchpad. Ništa posebno, no više nego solidno.
Kvaliteta kućišta je na nivou, zasad je sve na svom mjestu.
Oduševljen sam zvučnom karticom, uštekaš gitaru (direkt u Line-In) otvoriš Amplitube i stvar radi, nema instaliranja dodatnih drivera za zvuk, latencije skoro da i nema, ma za kućnu upotrebu izvrsno!

Mac OS X je nešto najbolje kaj mi se dogodilo u posljednje vrijeme Stvarno nemam riječi, a ni potrebe za ijednim drugim OS-om. Savršeno!
Tema zaključana.
02.10.2008 | 09:04
Onda mogu samo reći: ti vjeruješ jer si vidio, ali blagoslovljeni oni koji nisu vidjeli a vjeruju.... Ok, takvih nema, pa onda ipak bolje da se ljudi uvjere.
Dakle, drago mi je da je još jedna osoba progledala:laugh:
Čestitke, uživaj
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
02.10.2008 | 11:07
Cestitke na novoj masini!

Evo i ja switcham ovih dana s iMaca na MacBook
I pobudili ste mi (opet) zelju za Morrowindom... Odlicna igra!
Samo strah me da cu opet dane i mjesece zivota trosit nizasto
Tema zaključana.
02.10.2008 | 11:14
Robi 1 Kenobi je napisao:
Mac OS X je nešto najbolje kaj mi se dogodilo u posljednje vrijeme Stvarno nemam riječi, a ni potrebe za ijednim drugim OS-om. Savršeno!

Drago mi je da si sretan, te što si imao hrabrosti zagristi u jabuku. Uživaj i dalje!
Tema zaključana.
12.10.2008 | 22:55
Pozdrav svima, evo i ja sam jedna switch-erica koja očekuje svoj prvi MacBook upravo iz ove T-Com ponude. Iphone me zarazio tako da sad jedva čekam MacBook. Nadam se da će prelazak sa windowsa biti bezbolan i da je ovo mjesto na kojem mogu potražiti podršku. Pozdrav svima, još jednom!
Tema zaključana.
12.10.2008 | 23:30
Dobrodošla. Samo nas nemoj posjeći tim sithskim svjetlosnim mačem...
Tema zaključana.
26.10.2008 | 14:49
pozdrav svima. i ja sam novi pridošlica u svijet MAC-a. Iako sam cijeli život u računalima tek nedavno sam se odučio na ovaj potez. Po svemu pročitanome na MACKORISNIK.com i ovdje, mislim da nisam pogriješio. Imao sam prilike raditi na mac.u i OS me strašno iznenadio kao i cijelokupni doživljaj rada, ali nisam si mogao priuštiti mac.a

evo stvari su se promijenile i očekujem macbook white tokom tjedna.

pozdrav još jednom,

rusty
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.10.2008 | 16:48
Rusty si tauren?
Tema zaključana.
26.10.2008 | 19:50
pa po avataru jesam (da WOW addict između ostalog)
Tema zaključana.
  • spike.five
  • Posjetitelj
26.01.2009 | 16:31
ljudi znam da je malo offtopic, ali znate li koliko se čeka na isporuku macbooka 2.4 aluminij u powercomu jer su mi rekli da ga nemaju na lageru.. kažu da bi trebo doć u četvrtak, ali da nije zicer.. jel postoje određeni periodi dobivanja novih uređaja ili...?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
26.01.2009 | 17:25
Da, roba obično dolazi četvrtkom iz uvoza i onda su petkom isporuke. Ako ih ima na europskom skladištu dolaze bez problema u okviru tjedan dana ili brže. Krajem prošle i početkom ove godine je bila nestašica, ali sada se stanje izgleda stabiliziralo.
Tema zaključana.
  • spike.five
  • Posjetitelj
26.01.2009 | 22:15
super, hvala. nadam se da će bit ovaj tjedan i da je nestašica gotova..
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (562)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO