JAKO GLUPI PROBLEM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

JAKO GLUPI PROBLEM

18.08.2010 | 14:13
Ne identificira, nego maskira! Zadnja opcija, Mask as IE!
Tema zaključana.
18.08.2010 | 15:07
Đuro, očito me nisi razmel, probal sam obje opcije.
Screen_shot_2010_08_18_at_14.png

Acerov netbook sa Win7 bez problema otvori !
Tema zaključana.
18.08.2010 | 19:10
imaš staru Operu. Metni gore desetku. Ovo je 9, ako se ne varam?
Tema zaključana.
18.08.2010 | 19:13
Acer Aspire netbook bez problema otvara sa Win 7.
Tema zaključana.
18.08.2010 | 19:47
Nebi rekao.
Screen_shot_2010_08_18_at_18.png

Jesi li probao ponovno? Meni nikako ne uspijeva !
Tema zaključana.
18.08.2010 | 20:40
Hm, ne znam kaj bi rekel. Meni je radilo na miniju... Sad su klinci na njemu pa nemrem doći na red....
Tema zaključana.
18.08.2010 | 21:36
Ah.... nažalost...... niti meni neće, iako sam ga stavila mask as IE....... uffff..... Ali ne mogu se dovoljno zahvalitit na trudu!
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
18.08.2010 | 21:49
To kao da namjerno ne žele da se ulogiraš s ičim drugim
Tema zaključana.
18.08.2010 | 22:28
Meni preko Mware Fusiona sa IE otvara. Maja ako imaš kaj takvog (Parallels) možda bi to mogla uskladiti i šarati sa OS Xom. U ovome sam relativno nov ali stariji bi ti možda mogli bolje pomoći. Tak da nemoraš imati PC. Bok !
Tema zaključana.
18.08.2010 | 23:16
Ah, nemam pojma kaj je to kaj si napisao! ali znam koga ću pitati.... budem citirala tvoj tekst budući da ga ne znam ponoviti..... uffff.... ali mi i dalje nije jasno kako je Sinisa uspio?!?!
hvala,hvala
Tema zaključana.
18.08.2010 | 23:43
Ma Siniša dobro kuži kaj sam napisal, tak da si bez brige. Jedino me muči kak se nisam toga prije sjetil, valjda godine ?
Tema zaključana.
18.08.2010 | 23:53
Čitajući tvoj prošli post o onome nečemu kaj ja ne razumijem (?!) imala sam veeeeeliki upitnik iznad glave. pa sam se utješila kada sam se sjetila da sam plavuša. i odmah mi je bilo lakše. Eto, tako bi i ti mogao (naravno, na godine, ne znam za boju kosice)! Šalim se!
Tema zaključana.
19.08.2010 | 00:18
Svaka čast, imaš duha, a ono za plavuše je ionako vic. Možeš vjerovati mojih 60 kuki iskustva. Oni programi kaj sam napisal su za virtualne Windowse. Sretno !
Tema zaključana.
19.08.2010 | 08:43
Moj bed! JA imam 9.24 operu i ona radi provjereno. Radi i na iMacu i na miniju (oba Core 2 Duo, dakle isti proc kao i u macbook prou. Sad treba (samo?) nabaviti 9.24 Operu. Ja na žalost NEMAM instalaciju za nju. Aktualna je sad 10.61, ako se ne varam.
Ne znam, Riba, se da kak iskopirati ova Opera? Kaj bi trebal, pokopirati SVE njezine fajle? Aplikaciju, prefse i sve kaj ima? Kak da to pronađem u sistemu? I onda bi to trebalo potrpati na ista mjesta u sistem kod Maje, ne?
Ili, ako netko ima Operu 9.24 dmg instalaciju, onda smo riješili problem...
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
19.08.2010 | 09:47
Dovoljno je sam Operu iz Applicatonsa.. ionak ona ne dolazi sa instalacijom vec drag ndrop iz imagea..
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
19.08.2010 | 09:53
u mene je 9.64 s kojim isto radi, doduse ne znam da li da da se ulogiras.. evo ti zapakirani dl.dropbox.com/u/2265532/Opera%20za%20Maju9.64.zip čist kakav je bio u Applications folderu..

skini, probaj uzivaj.. al nemoj skidat prije 9:05AM jer nisam siguran da ce bit uploudano prije.. a ja gibam sad na more radit malo.. ćus!
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
19.08.2010 | 10:35
Evo skoro sve starije verzije opere koje bi mogle zatrebat:
mac.oldversion.com/Opera.html

Tema zaključana.
19.08.2010 | 11:59
Bravo majstore, evo skinul sam sad 9.62 i metnul ju umjesto 10-ke i radi i na PPC mašini. Dakle, opera 9.62 šljaka takaj
Tema zaključana.
19.08.2010 | 19:57
HVALA, HVALA,HVALA,HVALA SVIMA!!!!!!!!!!! USPJELO JE!!! JEJEJEJJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJ!!!!!
Tema zaključana.
19.08.2010 | 20:18
Bravo!
One down, one more to go;)

Eto, nema toga kaj Mac nemre uz pomoć Jabučnjaka:laugh:
Tema zaključana.
19.08.2010 | 22:23
I na www.opera.com ima za skinuti sve verzije od 9.27 pa do najnovije (za sve OSove)
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
20.08.2010 | 02:58
Djuro genijalac je napisao:
Eto, nema toga kaj Mac nemre uz pomoć Jabučnjaka:laugh:

maja2702 je napisala:
HVALA, HVALA,HVALA,HVALA SVIMA!!!!!!!!!!! USPJELO JE!!! JEJEJEJJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJEJ!!!!!

Nema na čemu
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1422)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO