Entourage-update sve foldere, ali ne send/rec
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Entourage-update sve foldere, ali ne send/rec

17.08.2010 | 14:17
Budući da naš server u firmi hendla ITevac koji je apriori protiv Maca, nisam si uspjela složiti mail preko maca nego moram koristiti ENtourage. Problem je što kada sam off server (recimo kada se spajam doma), Entourage se pokrene, ali ne skida send/receive već vrti sve foldere koje imam u Inboxu do beskonacnosti. S vremena na vrijeme (ne mogu uhvatiti slijed), skine nove mailove, ali je to zaista sporadično (svakih tjedan-dva), ostalo ništa... Da li je netko imao takav problem i znate li mozda riješenje?
Tema zaključana.
17.08.2010 | 22:56
Kaj dečki, niko nema ideju kaj s ovim exchange accountom? Jel moguće da je stvar u vezi? Ili je možda neka postavka u prefsima?
Tema zaključana.
18.08.2010 | 11:24
maja2702 je napisao:
Budući da naš server u firmi hendla ITevac koji je apriori protiv Maca, nisam si uspjela složiti mail preko maca nego moram koristiti ENtourage. Problem je što kada sam off server (recimo kada se spajam doma), Entourage se pokrene, ali ne skida send/receive već vrti sve foldere koje imam u Inboxu do beskonacnosti. S vremena na vrijeme (ne mogu uhvatiti slijed), skine nove mailove, ali je to zaista sporadično (svakih tjedan-dva), ostalo ništa... Da li je netko imao takav problem i znate li mozda riješenje?

Daj malo podrobnije informacije.
Preko kojeg protokola se spajaš na server? Kaj se nalazi serveru, Exchange ili nekaj drugo? Imaš li pristup mailu preko web-a? Koja verzija Entouragea i pretpostavljam Exchangea?
Tema zaključana.
18.08.2010 | 11:54
Ja ti znam neke dijelove upita: Exchange 2003, Office je 2004 (na Macu). I da, ona može pristupiti mailu preko webmaila, a za protokol spajanja na server ne znam. ja sam joj to složil, jer IMAP preko Mail.app ne radi, kad joj biserko od ITevca nemre uključiti tu opciju (ziher ne zna), ono Enable IMAP service....
Zato sam joj metnul gore office 2004 i s njim je stvar proradila (entourage 2004), a sad veli da ima ove probleme...
Tema zaključana.
18.08.2010 | 12:04
Evo, Sinisa je dogovrio puno više nego što ja znam! ako treba dodatnih info, pokušat ću opet stisnuti ITevca (koji je btw na moru trenutno...)! Hvala,maja
Tema zaključana.
18.08.2010 | 13:55
Vidi u Inboxu koji ti je zadnji mail koji je skinut. Zatim se popni preko weba do maila i izbriši (ako nije važan) sljedeći mail. Zatim se vrati u Entourage i pokušaj ponovno skinuti mailove.
Znam, glupost, ali sam uspijevao skidati na taj način mailove dok ITeavac nije pronašao problem i riješio ga. Za razliku od tvoga, moj si je dao truda.

UPDATE
Pokušaj upisati kao adresu servera server.negdje.domena/exchange/tvoja.email@adresa
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (516)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO