HDMI - MacBook Air
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HDMI - MacBook Air

11.01.2013 | 13:59
Ako vec negdje postoji ili ovdje nije mjesto sorkach.
Sto da napravim da macbook air koji nema hdmi ima hdmi ulaz/izlaz/stovec?
Tema zaključana.
11.01.2013 | 21:02
Preko toga porta možeš sa "Mini DisplayPort-Proključkom" slati Video i Audio (do 8 kanala) na neki uređaj TV ili neki drugi.
Treba ti ili Mini DisplayPort ili neki drugi HDMI-Adapter ali pazi ne radi svaki pouzdano ima nekih kod koji je audio ili video signal slab.
Tema zaključana.
11.01.2013 | 21:09
Treba ti HDMI ulaz i izlaz ili samo izlaz da ustekas u TV? Kupi adapter. Nisi napusao koji je MBA jer mislim da oni prvi MDP-i nisu imali audio.
Tema zaključana.
11.01.2013 | 21:32
Da, koji MB Air imaš.

na onome iz 2011 ovakav adapter sa eBaya radi provjereno!

www.ebay.com/itm/Mini-DisplayPort-DP-to-...;hash=item25780339bf
Tema zaključana.
11.01.2013 | 22:11
Jedini koji je bio prije mjesec dana dostupan za kupiti u Zgu i ima 13 incha. Eto. To je sve sto znam. I treba mi samo za spajanje na tv (gledanje filmova) ako je ta info uopce potrebna.
Tema zaključana.
11.01.2013 | 22:29
Hvala na svim odgovorima, mislim da je najjednostavnije da lijepo odem u trgovinu, izlozim problem pa nek mi samo u ruke stave sto trebam kupiti. Pih, koji naivan i lijen sam kupac, za pozeljet.
Tema zaključana.
11.01.2013 | 22:38
Zašto naivan i lijen, zato su tu da te savjetuju. Pa ne kupuje se MBA na automatu i ne košta on 5kn. Ja bi na tvom mijestu išao u onaj dućan na cvijetnom i pitao njh. Njihov blješti najviše, po tome bi oni trebali i najviše znati.
Btw. Kad budeš sa onim perliticama tamo pričala onda ćeš vidjeti šta je diletant, i one jednostavno prodaju mac-ove. A ti si nesigurna dali je neko pitanje glupo ili nije. Ti više znaš od svih njih tamo, vjeruj mi.
Tema zaključana.
12.01.2013 | 10:15
Pa da, zato ima tu ljudi da te usmjere. Nijedan čovjek ne zna sve

Ako ti se neda čekati sa eBay-a, isprintaj si sliku iz mog posta, i odi s njom u dućan. Reci da ti treba točno to.
Kad kupiš taj adapter, trebati će ti samo još najobičniji HDMI kabel.

PS
Prilikom kupnje adaptera pripazi da li podržava 3D sliku (1.4 HDMI) ili ne (1.3 HDMI)
Ukoliko nemaš 3D TV, dobar ti je i onaj 1.3 HDMI

Eto, prilično jednostavno, a još jednostavnije je spojiti TV kad nabaviš ovo gore
Tema zaključana.
12.01.2013 | 16:28
hvala na savjetima, za hdmi znam sve jer sam prije posjedovala laptop s hdmi ulazom nego nisam znala kako napraviti hdmi ulaz tamo gdje ga nema, ali pomogli ste. zlatni ste.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (764)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO