Sony HDR-CX700VE i import?
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Sony HDR-CX700VE i import?

03.09.2013 | 08:57
Radim na iMacu 2.4GHz Intel Core i5, 8GB RAMa. iMovie koristim za import podataka s AVCHD kamere, inače video HDV fileove importiram direktno u Final Cut Express 4.1 u kojem inače radim montažu...
Posudio sam kameru Sony HDR-CX700VE da si prebacim video od Renate, malo ga presložim, uredim glazbu i snimim na DVD.
Priključio sam USB kabelom kameru, otvorio iMovie i htio prebaciti sve video isječke na moj HDD. Nažalost, meni se je javio prozorčić od Sony aplikacije da je ona zatvoren i da trebam Sony aplikaciju PM Portable ponovo otvoriti.
To sam probavao poslije toga par puta, ali se ista poruka javljala na monitoru.
Vlasnika kamere sam pitao za pomoć, i njemu se na PCju događa isto tako da sve mora napraviti na samoj kameri i snimiti Blu-ray.
Da li netko zna kako da importiram sadržaj videa na iMac (i snimim DVD, što znam)?
Tema zaključana.
Tema zaključana.
03.09.2013 | 09:16
Ali ja imam koverter od Sonyja koji je na kartici od kamere. Problem je što originalni konverter od Sonyja ne radi. Da li da kontaktiram ljude na Sony.hr stranici?
Nemam 35USD da ih platim za video od poznanika.
Tema zaključana.
03.09.2013 | 09:51
Pa, probaj skinuti onaj Trial i vidi hoće li ti raditi. Nemoraš kupiti.
www.iorgsoft.com/AVCHD-Converter-for-Mac/
pa probaj !
Tema zaključana.
03.09.2013 | 12:36
Probao sam, ali neće sve fileove prebaciti, odnosno još uz to stavlja svoj logo na video. Uspio sam m2ts skinuti na USB stick i prebaciti na drugi HDD. Sada sam tražio neki (besplatan) način da m2ts fileove prebacim u MOV fileove, ali bez uspjeha. Kada otvorim m2ts file u MPEG Streamclipu kaže mi da mi treba MPEG-2 Playback komponenta koja košta 20Eur.
MPEG2 koji sam nabavio ne podržava MacOS 10.8.
Tema zaključana.
29.09.2013 | 01:21
Koristim ClipWrap, radi brzo i dobro. Za moje potrebe prekodiravanja AVCHD-a sasvim OK.

www.divergentmedia.com/clipwrap
Tema zaključana.
29.09.2013 | 09:14
Hvala na informaciji.
Problem je i to što ja privatno imam Canon HV30 kameru s kojom sam zadovoljan, no Sony AVCHD kameru sam posudio samo zbog montaže i kasnijeg exporta na iDVDu kojega izgleda neću moći napraviti jer svugdje moram platiti 50$ za plaćanje takve aplikacije.$
Tema zaključana.
29.09.2013 | 18:50
Imam ja aplikaciju, ako se slažeš ostavit ću Ti link. Nadam se da ne radim ništa nelegalno u dijeljenju svoga vlasništva
Tema zaključana.
29.09.2013 | 18:53
Što reći nego jedno velilo hvala!
Tema zaključana.
29.09.2013 | 19:30
Poslao sam link u privatne poruke, ako bude problema javi se na mail. Radi se o programčiću ClipWrap koji na jednostavan način prekodirava AVCHD u željeni format. Mislim da je najbolje za Tebe da prekodiravaš u HDV ili AIC pošto koristiš Final Cut Express. Pozdrav!!
Tema zaključana.
29.09.2013 | 20:05
Prebacio sam sve u AIC i sada ću napraviti montažu da im do petka odnesem DVD. Puno si mi pomogao. Još jednom veeeeliko hvala na pomoći!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (813)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO