LG tv i iMac mirror
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

LG tv i iMac mirror

23.10.2016 | 14:25
Uzeo bi LG doma za novi stan i zanima me može li se mirrorirat desktop sa mbp ili imac-a na televiziju bežično?
thnx
Tema zaključana.
23.10.2016 | 17:09
Imam LG TV s wifi i MBP pa, ako mi kažeš kako bi se to uopće trebalo moći napraviti, uputi me pa probam.
Tema zaključana.
23.10.2016 | 18:03
Koliko je meni poznato, bezicno ide samo na AirPlay uredjaj. Znaci trebat ce ti AppleTV za izvesti to sto zelis.
Tema zaključana.
23.10.2016 | 18:11
moze...ta zahebancija kosta 12 dolara na App Store(postoji i verzija za Samsung tv)...a vidim da ima i Free Trial za test....pa kome treba....

Tema zaključana.
23.10.2016 | 19:31
Skinuo sam demo, ali treba barem 10.10 OS, tako da ne mogu još probati. Sutra bi mogao probati sa sinovog Minija, on je na 10.12
Tema zaključana.
23.10.2016 | 19:34
jbg smayoo,jedno namece drugo...al sta ces..
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
23.10.2016 | 20:35
Za koju namjenu želiš koristiti mirror desktopa na TV-u doma?
Tema zaključana.
23.10.2016 | 20:46
Taj mirror koristim sa samsung tv-om i radi ok, jedino ima delay 1-2 sec.
Tema zaključana.
23.10.2016 | 20:48
bassland kaže:
Uzeo bi LG doma za novi stan i zanima me može li se mirrorirat desktop sa mbp ili imac-a na televiziju bežično?
thnx

Moje mišljenje je, da će to jedino s Apple TV-om uštekanim u TV, koliko - toliko dobro raditi. Mislim da svaka druga opcija povlači za sobom preskakanje frejmova, u većoj ili manjoj mjeri, te stoga nije zadovoljavajuće za korištenje na dnevnoj bazi. A tu je još i kašnjenje...

To je moje subjektivno mišljenje, ne kažem da mora biti tako, zato i ja čekam da netko od forumaša isproba...
Tema zaključana.
23.10.2016 | 20:50
nvarga kaže:
Taj mirror koristim sa samsung tv-om i radi ok, jedino ima delay 1-2 sec.

Kad pustiš video na kompu, da li se na tv-u primjeti preskakanje frameova, ili video ide jednako glatko ko na kompu?
Da li možeš smanjiti vrijeme kašnjenja?
Tema zaključana.
23.10.2016 | 21:09
Da, evo baš čitam. A ništa, pričekajmo pa ako ništa, Apple TV i to je to
Tema zaključana.
23.10.2016 | 21:17
Za silu sam uzeo Chrome Cast, samo moraš imati na kompu Google Chrome. Uređaj upiknut u Hdmi u TVu i bežično preko Cromea stremaš na tv.
Tema zaključana.
23.10.2016 | 21:20
bassland kaže:
... pa ako ništa, Apple TV i to je to

...A to nas onda dovodi do pitanja Zašto Apple TV, a ne HTPC sa TV SAT tunerom, ili Hackintosh direktno uštekan preko HDMI u TV...

No, to može biti neka druga tema...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.10.2016 | 00:01
Ono što sam ja želio pitati čemu uopće mirror doma? Kada si u nekoj dvorani, pa držiš prezentaciju, onda razumijem, ali doma mirror na TV mi je malo čudno osim ako nije za igre, pa da se rastura neka fora igra na ogromnom ekranu.

Za video nema smisla koristiti mirror danas kada svaki TV ima DLNA, a većina i wireless, pa stream ide bez problema bežično preko routera.
Tema zaključana.
24.10.2016 | 05:27
I sa ATV-om ima kasnjenje oko 1s. Nije za rad na kompu, nije niti za igranje. Mozda prezentacije.
Tema zaključana.
24.10.2016 | 09:46
Ako je za gledanje filmova/serija ja savjetujem Rpi 3 Imam par komada i rade savršeno!

Cijena cca 50Eur sa sd karticom
Tema zaključana.
24.10.2016 | 11:34
CooL kaže:
Ako je za gledanje filmova/serija ja savjetujem Rpi 3 Imam par komada i rade savršeno!

Cijena cca 50Eur sa sd karticom

Problem RPi-a je što ne rado on the box, a ATV da.
Ima ik po 400-450knkn rabljrnih.
www.njuskalo.hr/macintosh/apple-tv-3-oglas-19394259
Ja bi išao na to, dobiješ i dajinski, izgleda na polici odlično.
Tema zaključana.
24.10.2016 | 12:31
Ali nema Kodi
Tema zaključana.
24.10.2016 | 18:57
saint kaže:
Ali nema Kodi

Kak nema ?

www.macworld.co.uk/how-to/iosapps/how-in...ple-tv-2016-3640061/
Tema zaključana.
24.10.2016 | 19:14
buraz to je KODI za ATV4,za trojku nikad nije moglo...
Tema zaključana.
24.10.2016 | 19:15
Pa tko još ima trojku osim mene
Tema zaključana.
25.10.2016 | 04:18
Nema niti Photoshop na ATV 4.
Tema zaključana.
25.10.2016 | 18:06
A dev account bez placanja, to se da rijesiti?
Tema zaključana.
25.10.2016 | 18:12
hahahah Photoshop na ATV4.......svaki Android od 50-70- dolara ga jede bar sto se tice Video pustanja.....
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (823)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.85 Seconds

Provided by iJoomla SEO