slike na video kameri
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

slike na video kameri

13.05.2007 | 05:58
Pomozite...
Kamerom Sony DCR-HC19E Pal sam snimao sestrinu krizmu, ali sam i koristio opciju da s kamerom okidam slike... Jedini problem je u tome sto sada ih neznam skinuti s kamere (a sve vazne slike sam okinuo s njima), dok mi se filmic sasvim normalno skinuo u iMovie-u...
Zato pomozite, prije nego sto me obitelj stavi na muke nepodnosljive jer nemogu imati lijepe slike s krizme u velikim prasnjavim obiteljskim albumima...
Tema zaključana.
13.05.2007 | 07:09
Kolko ja znam ta kamera ne radi klasicne jpeg fotografije,vec zamrzne sliku na oko 7 sekundi i to bi se tribalo pojavit u iMovie
Tema zaključana.
14.05.2007 | 02:14
Tako je...nema ti druge nego pronaći slike u iMovieu...

Inače, radio sam s tom kamerom, super je kamera, ali ta \"funkcija\" me jako razočarala...katastrofa...
Tema zaključana.
14.05.2007 | 02:15
trazio jesam, ali jos nisam nasao...
trazim opet...
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.05.2007 | 06:10
ako se ne varam ta kamera ima poseban usb utor koji služi isključivo za grabanje slikica sa kamere (ne znam da li ima internu memoriju ili stick)..

dakle, pročekiraj na kameri gdje se nalazi USB i pronađi odgovarajući kabel i prebaci slike ili prek findera il prek iPhotoa..
Tema zaključana.
14.05.2007 | 06:22
Prikljucio sam i usb i firewire, ali ne prepoznaje ga ni u finderu ni u iPhoto-u. Vec sam lud...
Tema zaključana.
14.05.2007 | 06:44
Evo danas sam samo za tebe isproba bas takvu kameru i najnormalnije ubaciva slike u iMovie.
Nema nikakve interne memorije ni stika,ne daje klasicene fotografije vec zamrzne video na oko 7 sec + zvuk
Kad gledas na ekranu od kamere snimljeni materijal,jel vidis slike???
Ako ne,onda ih nazalost nisi ni snimija
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.05.2007 | 06:46
sad sam iskopao staru 17cu.. stick nema..

probaj ovak.. prvo ga upali u rec modeu.. odi u meni pa pod USB STREAM odaberi off (kad je ON, onda se ponaša kao web usb kamera - valjda)..

Nakon toga kameru prebaci u play mode.. i priključi USB.. mogla bi se vidjeti u finderu..

nažalost ti ne mogu više od toga pomoći jer nemam taj usb kabel pa ne mogu isprobat.. vrlo čudno s obzirom na količinu kablovinja koje se vucara po kući.. kabel fetishista, bit će..

Ili to ili fakat snima na kazeticu freeze frameove.. kako kaže uzzy.. a ak to ne vidis
Tema zaključana.
14.05.2007 | 06:53
Dijete je napisao:
Mislim da sam našao.. sad sam iskopao staru 17cu.. stick nema..

Prvo ga upali u rec modeu.. odi u meni pa pod USB STREAM odaberi off (kad je ON, onda se ponaša kao web usb kamera)..

Nakon toga kameru prebaci u play mode.. i priključi USB.. trebala bi se vidjeti u finderu..

nažalost ti ne mogu više od toga pomoći jer nemam taj usb kabel pa ne mogu isprobat.. vrlo čudno s obzirom na količinu kablovinja koje se vucara po kući.. kabel fetishista, bit će..

Ili to ili fakat snima na kazeticu freeze frameove.. kako kaže uzzy.. a ak to ne vidis

Kad vec spominjes kablove,ja se bojim iti pogledat iza radnog stola he,he,he
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
14.05.2007 | 07:01
Svejedno mislim da ti se dogodilo da jednostavno nemaš onaj kabel koji ti treba..

pa žena u nevjerici lupka nogom i klima glavom.. \"joooj još buš tih žica kupoval..\"

evo, baš mi fali XLR jedan.. i jedan balansirani jack od metar i pol..

gren spat..
Tema zaključana.
14.05.2007 | 08:18
Dijete je napisao:
Svejedno mislim da ti se dogodilo da jednostavno nemaš onaj kabel koji ti treba..

pa žena u nevjerici lupka nogom i klima glavom.. \"joooj još buš tih žica kupoval..\"

evo, baš mi fali XLR jedan.. i jedan balansirani jack od metar i pol..

gren spat..

Ah ti kabeli,nikad ih dosta
Tema zaključana.
14.05.2007 | 16:01
Sada moram samo isprobati i vidjeti da li radi...
Hvala puno ljudi na idejama...
Javim se kada uspijem...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1547)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO