QuickTime 6.3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

QuickTime 6.3

03.09.2003 | 00:54
Dakle.
masina je iMac (lampa) da ne duljim sa ostalim generalijama, sistem je Mac OS X 10.2 (6C115) . Pri pokusaju da instaliram QuickTime instaler mi prijavljuje "You cannot install this software on this disk. This disk is dimmed because the system version is not at least 10.2.3.", a prije toga mi je prijavio "Macintosh System Requirements:
QuickTime 6.3 requires at least a PowerPC G3 400 MHz CPU running Mac OS X version 10.1.5 or higher. In addition, the computer must have at least 128 MB of RAM. "
Gdje je greska? Sto da radim? Inace, QuickTime instaliram jer zelim apdejtati iDVD i iMovie sa dvojke na trojku.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.09.2003 | 02:24
Aha! To sam već vidio. Imao sam isti problem na mom G3 i sredio ga, ali zaboravio sam kako. Zbilja postajem senilan. Da li to radiš preko off-line updatera ili preko control panela?
Tema zaključana.
03.09.2003 | 09:29
Off-line updater. Sjeti se.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.09.2003 | 10:15
E mislim da je on imao neki bug. Kada sam to napravio on-line sve je bilo ok. Pokušaj!
Tema zaključana.
03.09.2003 | 16:10
Mozda bi bilo jednostavnije da instaliram novi sistem mislim da je 10.2.6 ako se ne varam. Preko Interneta ce to trajati satima. Pa ako netko ima instalaciju na CD biljezim se sa stovanjem. Naravno ako to uopce ima smisla zbog buga.
Tema zaključana.
03.09.2003 | 21:42
Postoji QT install za 10.2 i bolje verzije, te zasebni za pred-Jaguar OS X.
Čini mi se da imaš krivi installer.
Tema zaključana.
04.09.2003 | 09:41
Imam upravo taj installer.
Tema zaključana.
05.09.2003 | 00:39
Zar nitko od 100 canova da nema rjesenje, tip...
Ne mogu vjerovat.
Pasaricu, mozda smo udaljeni 100 m zracne linije. Hocu reci od mjesta gdej ti radis i mjesta gdje ja zivim. Ako vec ne ide preko Jabucnjaka daj da se naemo. Ocekivao sam help od nadarenih informaticara...
Tema zaključana.
  • Vanjuška
  • Posjetitelj
05.09.2003 | 02:03
Pitanje - zašto zaboga ne updejtaš na zadnju verziju OSa? 10.2.6?
Nabavi stadalone full installer - ima 90MB - to ti obični modem skine za manje od jedne noći - nije veliki trošak.
Ups, vidim da je Davor blizu, pa skokni do njega sa zipom ili cdrwom pa ce ti nasnimiti.

A mođda biste i vi Riječani morali složiti neku svoju Mac kavu
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
05.09.2003 | 11:09
Svrati do nas, snimiti ćemo ti combined update i vozi.
Tema zaključana.
05.09.2003 | 13:28
OK. Hvala i bez ljutnje. Vidimo se
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (410)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO