dvd to avi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

dvd to avi

31.10.2008 | 10:28
Savjet za jedan najobičniji program za pretvaranje dvd-a u avi (i sl. formate). Po mogućnosti besplatan. Thnx!
Tema zaključana.
31.10.2008 | 10:58
HandBrake.app .... i freeware je!
Tema zaključana.
31.10.2008 | 11:15
Traži li ta aplikacija QT MPEG2 komponentu ili bilo što drugo što se ipak plaća?

MPEG StreamClip isto prebacuje sve u sve i besplatan je, ali su mu potrebne razne komponente od kojih neke nisu besplatne.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.10.2008 | 11:33
handbreak se samo instalira i vozi.. bez obzira koliko je teško i smrdljivo vozit pod ručnom..
Tema zaključana.
31.10.2008 | 15:39
Dijete je napisao:
handbreak se samo instalira i vozi.. bez obzira koliko je teško i smrdljivo vozit pod ručnom..

Kako to misliš ? Mislim nisam neznam koliko koristio HandBrake no onolko koliko jesam ... nije bilo smrada od ručne .
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.10.2008 | 16:53
a jesi li kad vozio auto pod ručnom? ja jesam..
Tema zaključana.
31.10.2008 | 17:38
AxeMax je napisao:
Traži li ta aplikacija QT MPEG2 komponentu ili bilo što drugo što se ipak plaća?

MPEG StreamClip isto prebacuje sve u sve i besplatan je, ali su mu potrebne razne komponente od kojih neke nisu besplatne.

MPEG Streamclip za tu svrhu traži samo mpeg2 layer komponentu.
Handbrake je spor kao blato, ali zato daje mogućnost exporta titlova, što kod mpeg streama nisam primjetio, a što ne znači da nema.

Nisam se davno s time igrao.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.10.2008 | 19:02
Spor je ako je spor komp, to je istina..
Tema zaključana.
31.10.2008 | 19:23
Dijete je napisao:
Spor je ako je spor komp, to je istina..

Tema zaključana.
31.10.2008 | 19:26
Dijete, puca li te možda pms kad si tako nabrušen?
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.10.2008 | 19:52
Nabrušen? Jako rijetko..

a puca me jedino šećer jer sam pretjero s kolačima..

na PB 1.67 mi je full spor.. i ne koristim ga.. al na macpro letiiiiii..
Tema zaključana.
31.10.2008 | 20:05
Dijete je napisao:
Nabrušen? Jako rijetko..

a puca me jedino šećer jer sam pretjero s kolačima..

na PB 1.67 mi je full spor.. i ne koristim ga.. al na macpro letiiiiii..

)))))))
Tema zaključana.
31.10.2008 | 20:24
Ja sam Handbrake samo probao. Ne zamjerite mi, ali meni se čini da Handbrake ne konvertira u AVI, nego u iPod format? Ili sam nešto krivo zapamtio?
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
31.10.2008 | 21:11
A gle.. baca van po izboru, dakle more i quicktime, ali uvijek koristi mp4/h.264 kompresiju..

ja ga jako volim jer radi chaptere i embenda titlove..

pokrenuh Big Lebowskog sad na Aluminijku pa da vidim koliko mu treba za touch..(za sad radi 1.71fps hahahaha dakle trebalo bi mu oko 27 sati da to napravi.. ) mislim da bum ga prekinul..

a poslije bum kanticu zamolio da to isto napravi..

DODATKOVNIK:

prekinuo PB i pokrenuo sad na prou i uz igranje wowa, javlja da bu big lebowski gotof za 34 minute..

i bio je u pravu.. nakon 33 minute je zgotovil..
Tema zaključana.
31.10.2008 | 21:23
smayoo je napisao:
Ja sam Handbrake samo probao. Ne zamjerite mi, ali meni se čini da Handbrake ne konvertira u AVI, nego u iPod format? Ili sam nešto krivo zapamtio?

Smayoo, moj pomalo paranoični mozak insinuira sprdnju sa HandBrakeom ili .... ?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1564)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO