VLC i drugi monitor
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

VLC i drugi monitor

• dpasaric
  • Posjetitelj
24.02.2010 | 23:22
Radi li ti inače optički izlaz? Bilo što, iTunesi npr? Pokušaj dokučiti zašto ti VLC ne nudi tu opciju, možda se može nešto i izguglati na tu temu sada kada znaš gdje si udario u prepreku.

Nemam MacBook Pro pri ruci, samo Air. No, za njega bi mi trebao i poseban kabel, ne ide ovaj klasični optički u njega, on ima onaj hibridni koliko se sjećam...
Tema zaključana.
25.02.2010 | 11:07
da,radi mi.Preko itunesa slušam normalno glazbu,a i VLC radi zvuk ali samo stereo.Inače ovo www.amazon.com/Toslink-To-Optical-Mini-Adapter/dp/B0002MQGRM ide u macbook ako želim dobit digital out jel tak?
Tema zaključana.
25.02.2010 | 11:21
Koji sam ja lik,totalno zaboravio na ovak nešt dobro poput XBMC preko njega pustio film i normalno prešalta u dolby digital ..to je alat za gledanje filmova,vlc mi je za provjerit titlove uostalom lakše je još u ovom neznam zašt neće svejedno prebacit u vlcu ali nema veze... Sad još kad bi podesio u XMBCu onak dobre high quality titlove ko u GOM playeru,ako netko zna nek javi
Tema zaključana.
12.01.2013 | 00:35
Nisam htio otvarat novu temu, nadam se da je odgovarajuca tema za moj problem. Kad spojim Mbp i tv sa hdmi kablom i pustim film u VLC-u na visokim frekvencijama uvijek nesto krci, bas je gadan osjecaj za usi. probao sam prckati u Vlc Settings ali nisam nista uspio. Ako ima tko da pomogne bio bih zahvalan.
Tema zaključana.
12.01.2013 | 00:57
Naravno, kad taj isti film gledaš tim istim VLCom, na istom MBP, ali ne preko HDMI, nego na samom displayu od MBP, onda ne krči ništa?
Tema zaključana.
12.01.2013 | 01:04
Upravo tako.
Tema zaključana.
12.01.2013 | 03:27
1. probaj s drugim softverom (QuickTime ili što već umjesto VLC)
2. probaj s drugim TV
3. probaj s drugim HDMI kabelom
4. probaj s drugim MDP-HDMI adapterom
Tema zaključana.
12.01.2013 | 07:14
Meni isto ponekad zna krčati poneka mp3 pjesma. Na QuickTime je ta ista pjesma bez šuma,vjerovatno je nešto do postavki u Vlc playeru. Istina da se to dešava rijetko,ali se desi na svakoj stotoj pjesmi.
Tema zaključana.
12.01.2013 | 12:12
Probao sam s Mplayer x i isto je bilo. Na predhodnom kompjuteru mi se to desavalo ali nisam ni pomislio da bi moglo biti do kabla.
Nista, danas cu ici kupiti drugi pa da vidim hoce li i dalje biti isto.
Hvala Smayoo!
Tema zaključana.
12.01.2013 | 15:34
Nemoj kupiti isti kakav već imaš. Radije posudi od nekog neki, ili nekoliko njih, pa isprobavaj.
Tema zaključana.
12.01.2013 | 16:29
Probat cu danas s dva razlicita kabla pa cu vidjeti sta se desava. Samo da rjesim problem jer totalno iritira usi.
Tema zaključana.
02.02.2013 | 19:05
danas probao s 3 razlicita Hdmi kabla i dalje isti problem. Dali netko moze pomoci jer ovo i dalje nervira za poludit, neznam vise sto bih mogao uraditi.
Tema zaključana.
02.02.2013 | 19:42
Onda ti je valjda do monitora, ako ima zvučnike. Ako možeš , probaj drugi monitor.
Tema zaključana.
02.02.2013 | 21:48
Mislim ipak da je do vlc playera i njegovih postavki nešto.Imam zvučnike Bowers & Wilkins MM-1 i kad pojačam skoro bilo koju pjesmu onda mi na visokim tonovima krči.Negdje više a negdje manje,ali se to primjeti,dok u iTunesima ta mjuza super zvuči!
Tema zaključana.
02.02.2013 | 21:52
Probao sam i na drugom monitoru i isto je kao i kod mene. Najbolje da bacim komp!
Tema zaključana.
02.02.2013 | 21:55
cariblanco kaže:
Mislim ipak da je do vlc playera i njegovih postavki nešto.Imam zvučnike Bowers & Wilkins MM-1 i kad pojačam skoro bilo koju pjesmu onda mi na visokim tonovima krči.Negdje više a negdje manje,ali se to primjeti,dok u iTunesima ta mjuza super zvuči!

Ja kad slusam muziku je sve super, nema nekih smetnji koje bi mogao cuti ili da mi smetaju ali kad gledam film pa covjece da poludim. Volio bi da to uspijem nekako sredit u postavkama Vlc-a jer stvarno smara.
Tema zaključana.
03.02.2013 | 16:28
Rijesio problem! Napokon
Tema zaključana.
03.02.2013 | 16:42
Pa reci kako! Pomozi nekom tko će imati sličan problem u budućnosti.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (854)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO