skidanje videa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

skidanje videa

18.02.2012 | 18:22
Molim za pomoć. Na jednoj stranici pratim neku seriju i željela bih, ako je to moguće, istu ne gledati na kompjuteru nego bih ju skinula, prenijela na USB pa na nekom drugom mjestu gledala ne TV ekranu. Radi se konkretno o ovoj stranici;
www.ralutv.com/2012/02/la-que-no-podia-amar-capitulo-145.html
Da li je to ikako moguće? Ako je, molim za najjednostavnije objašnjenje.
Neke epizode sam uspješno s You tubea skinula pomoću keepvid.com, ali s ove stranice ne ide, (na you tubeu nisu sve epizode).
Puno hvala.
Tema zaključana.
18.02.2012 | 19:05
To je zato jer su filmovi na ralutv u tzv. frameu. To znači da je u stranici otvoren prozorčić koji u stvari pokazuje sadržaj sa neke druge adrese. Originalni film sam našao na ovaj način (riječ je o Opera browseru ali mislim da svi ostali browseri imaju sličnu opciju):
- desni klik na film
- odaberem opciju View frame source
- tražim izraz "swf" za flash sadržaj
- dio koji me zanima je "swf_url":"http:\/\/www.dailymotion.com\/swf\/video\/xosyxb"
- izravan link na film je http:/www.dailymotion.com/swf/video/xosyxb s kojim bi neki od alata i pluginova znao kako skinuti film na disk.

Siguran sam da postoji i jednostavniji način, ali evo ovako sam ja došao do onog što tražiš.
Tema zaključana.
18.02.2012 | 19:11
Por Que, siñorita? Por Que???
Tema zaključana.
18.02.2012 | 19:13
Ako imaš Safari ide dosta lagano.
Kliknuo sam na tvoj link i otvorila se stranica. KAd je počela serija (mislim 145-1) tada sm kliknuo na film i otvorio se drugi prozor.
Otvoriš Window > Activity (ili Option+Command+A)i dobiješ popis svih elemenata na dotičnoj stranici. Potražiš red u kojem se skida dotični film/serija, a to skužiš jer s desne strane vidiš kako učitava video. Stisneš Option key (ALT) i desni mislim dvoklik na taj red. Otvara ti se Download prozor i krene skidanje videa na disk.
Za Safari ne treba nikakav plug-in ili išta slično.
Tema zaključana.
18.02.2012 | 19:27
Como que porque? Porque me gusta y asi aprendo idioma. Mejor me explices como ago esta cosa mas facil, porgue no entiendo nada de na:) Ako pomogneš imaš besplatnu poduku iz jezika ako te štogod zanima.
Tema zaključana.
18.02.2012 | 19:41
Nisam probao na OS X, ali sam probao u Firefoxu koji je instaliran na W7 (to mi je trenutno pri ruci ),… a radi još jednostavnije,…

u Firefoxu trebaš imati instaliran samo plug-in Video DovnloadHelper,…

dakle otvorio sam onaj tvoj link - pokrenuo video - lijevo gore imaš malu ikonicu VDH-a koja se nakon pokretanja videa ukljući (počnu rotirati tri male kuglice) - klik na malu strelicu prema dolje desno od njih i otvori ti se prozorčić u kojem je napisano ime videa,… klik na taj naziv i otvara ti se dijalog za skidanje i klik na save as,…

VDH.jpg
Tema zaključana.
18.02.2012 | 19:45
To, o čemu ti Žabac priča, izgleda kao na ovoj slici. Dakle, otvoriš 'Activity' prozor, nađeš najveću datoteku i, držeći ALT tipku, dvaput klikneš na link koji vodi do te datoteke. Za neko vrijeme će ti se video snimiti na HD. Naravno sve to vrijedi ako koristiš Safari.

Nadam se da će ti ovo pomoći. Za poduku sad znam kome ću se obratiti
PorQue.jpg
Tema zaključana.
19.02.2012 | 14:22
To vrijedi ako je video u flashu, HTML5 nije odmah vidljiv i treba ispipavato.
Tema zaključana.
22.12.2012 | 17:19
Probajte ClipGrab njemački proizvod. Ja sam oduševljen.

clipgrab.de/en
Tema zaključana.
07.05.2013 | 16:00
pozdrav nakon dugo vremena...bio si mi puno pomogao vezano za skidanje videa (skinem ga s internetea, konvertiram ga u MP4 ako već nije (obično bude flv) i onga ga stavim na USB pa gledam na TV...sve mi je to funkcioniralo do nekih posljednjih 10-tak epizoda koje više nikako ne mogu skinuti...to je recimo ovaj link: www.urracatv.com/2013/05/corazon-indomable-capitulo-51.html

bila bih ti jako zahvalna ako mi možeš pomoći...radi učenja jezika volim si pogledati ove serije bez prijevoda i to mi puno znači...
hvala puno
Tema zaključana.
07.05.2013 | 19:54
Kao i Bertone, koristim kombinaciju Firefoxa i DownloadHelpera.

Firefox je verzija 20, a DownloadHelper 4.9.14 ... sada sam probao postani link, video je prepoznat i download je započeo bez problema.
Tema zaključana.
07.05.2013 | 20:37
Nije da sam baš ekspert u tome...očito da kod mene ne odgovara verzija ili Firefoxa ili DHelpera... kako da znam o čemu se radi... da li da instaliram te verzije?
Tema zaključana.
08.05.2013 | 13:54
Nisam pazio na verzije. Firefox automatski provjerava dostupnost nove verzije i samo potvrdim preuzimanje, a nakon nadogradnje automatski se provjerava kompatibilnost sa pluginom (DownloadHelper).

Ako nemaš Firefox, skini najnoviju verziju, u suprotnom samo potraži i instaliraj plugin (Tools --> Add-ons -->Get Add-ons --> Search DownloadHelper) i restartaj Firefox.

Ako slučajno ne radi, probaj updateati Firefox (koji bi trebao updateati i plugin)
Tema zaključana.
09.05.2013 | 13:21
Pozz... da ne otvaram novu temu... da li se moze skinuti film recimo sa www.filmovizija.com ? hvala
Tema zaključana.
09.05.2013 | 13:45
nisam probao sa filmovizije,ali sam probao sa linka ispod,i uredno mi skida film....kombinacija 'Firefox+VideoDownlaod Helper'...mada mi nije fora da skidam filmove tog 'kvaliteta'...vise mi sluze za online.....i obavezno izkljuciti AdBlock,ako ga koristis...
www.ofilmovi.net/
Tema zaključana.
09.05.2013 | 16:23
meni kombinacija Firefox+DownloadHelper jednosravo ne skida ovaj video...kako da ga skinem???
Za gledanje na TV treba mi u MP4...ranije sam istu seriju (do neke 130 epizode9 skidala u Flv ili MP4 a sad mi se ne skida nikako...volim je preko USB-a pogledati na TV..molim pomoć...

www.urracatv.com/2013/04/que-bonito-amor-capitulo-132.html
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (787)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO