VLC player
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

VLC player

13.03.2005 | 14:19
Nedavno sam na preporuku mnogih korisnika i savjeta sa gotovo svih Mac foruma instalirao VLC player. No, na neka pitanja u koristenju VLC ne mogu naci odgovore. Dakle: Moze li se i kako VLC koristiti za gledanje streaming video fileova? Primjerice, mov. ili avi. mogu gledati poslije downloada u VLC. Ali ako su te ekstenzije u streamu onda ih otvara samo Quicktime...
Drugo, svi tvrde, pa i na ovom forumu da se windows media fileovi mogu gledati umjesto Windows media playerom - VLCom i to bolje...Meni se u pokusaju da otvorim bilo koji wmv. file pojavljuje poruka kako otprilike VLC ne podrzava wmw3...
Zanima me kako vi gledate windows media fileove na VLC?
Hvala na vremenu i trudu...
Tema zaključana.
13.03.2005 | 17:47
ma koji vlc,moja iskustva s njim su totalno losa,nakon sto bi nekoliko puta stisnuo forvard,player bi pucao..... mislim da si izabrao najgori player.... nabavi m-player,taj sve guta,pa real one koji je odlican za muziku..mac po defaultu otvara quick time na netu..ja bas sve fileove gledam u m-playeru....
Tema zaključana.
14.03.2005 | 00:16
M-Player i VLC su dosta slicni i otprilike podjednakih mogucnosti, iako i za zadnjih par mjeseci koristim uglavnom MPlayer. Sto se tice vmw3 filova, njih ce ti za sada playati iskljucivo zadnja verzija Microsoft Media Playera i to lose.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
14.03.2005 | 03:03
VLC predivno radi s daljinskim upravljačem na svakom BT mobitelu. Vrlo cool .
WMP na Macu je smeće, ali za neke od najnovjih MS formata je jedini izbor. Ja ih jednostavno izbjegavam.
Tema zaključana.
16.01.2007 | 23:24
zanima me koji subtitles text encoding koristiti da izbacuje u titlovima hrvatska slova? ideje? za ć imam ae i take gluposti, moze prijedlog bilokakav kako to rijesiti, dal promjenom plejera ili rjesenje za vlc, rjesenje za vlc bi mi najbolje odgovaralo, ak ne opet dobro, sam da to rijesim, hvala
Tema zaključana.
17.01.2007 | 00:18
CP1250
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
17.01.2007 | 01:31
Jel postoji MPlayer za Intel Macove? Meni se cini da je stao s razvojem s obzirom da je zadnja verzija na njihovom sajtu iz 2005.

VLC je zakon samo sta mi ponekad (doduse rijetko al ipak da) zna zablokirat kad reproducira neke fajlove...
Tema zaključana.
17.01.2007 | 03:04
Verzija za intel i PPC:

www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/27163

Home page:

www.mplayerhq.hu/design7/news.html
Tema zaključana.
01.03.2007 | 21:03
Ma na koji nacin vidjeti HR slova u MPlayeru??? Nikako da uspijem....

podesio sam na CP1250 , ali opet nista.... Koji font koristiti?????? samo su neki za koje nikada nisam cuo....
Tema zaključana.
02.03.2007 | 02:28
meni radi bez problema sa CP1250, font nisam dirao al mogu pogledat koji je ak te zanima bas
Tema zaključana.
02.03.2007 | 04:11
ajde pliz ako nije tesko

inace koristim najnoviji mplayer onaj od 17mb
Tema zaključana.
02.03.2007 | 07:43
ej al koristim VLC, nema bas da font mjenjam lako, eo trazim vec par minuta al ni neznam gdje da gledam, u svakom slucaju, vlc je ljepsi i bolji u mogucnostima i ak su si tu negdje (stvar ukusa) i ako je vlc dost nestabilniji a neznam razlog, mozda samo meni, stajazam, al u vlcu sam postavis taj kodek subtitlova i valja, probaj... nalazi se na vlc/preferences/input/codecs/other codecs/subtitles
Tema zaključana.
02.03.2007 | 18:17
probajte Chroma 2007.1 (www.chromaplayer.com/), podrška za titlove, HR slova, etc..
Tema zaključana.
03.03.2007 | 03:23
tomo je napisao:
probajte Chroma 2007.1 (www.chromaplayer.com/), podrška za titlove, HR slova, etc..

opaaa.. svidja mi se,, jos ga testiram,, ali do sada se pokazao super,, ne rusi se niti nista,,

odlicno
Tema zaključana.
24.09.2007 | 01:42
Jel ima netko reg key za Chromu?
Tema zaključana.
24.09.2007 | 02:10
Tintin je napisao:
Jel ima netko reg key za Chromu?

ej, chroma je OK, ali ako ti ne treba za nesto posebno preporucam VLC, ove novije verzije nisu bugovite ko prijasnje,,, pa toplo preporucam!!! i naravno ne treba ti serijski
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1561)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO