FCP X bug!!!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

FCP X bug!!!

18.03.2012 | 16:08
Eto, javio kolega da se glupan srusio usred rada, a autosave spremio sat i pol ranije!!!
Malo procackali i nasli da je "to tak normalno"?!?!

Jel itko radi u tom govnetu?
Tema zaključana.
19.03.2012 | 01:18
Danas na brzinu sastavio kratki hd uradak klinca s kickboxing treninga, a usput imam otvorena i u radu 2 projekta promo filmića trajanja 20-ak minuta svaki, fcpx 10.0.3, clipovi su na vanjskom usb disku rezolucije 1920x1080 s uključenom opcijom proxy media i to sve se bez ikakvih trzanja ili nedajbože rušenja vrti na miniju s 8 giga ram-a i sistemskim ssd-om na lionu 10.7.3.
Tema zaključana.
19.03.2012 | 10:13
Super...blago si ga tebi
Pricam o ozbiljnom radu...dedlajn ovo ono...pa recimo nestane struje...pa autosave ???
Jel imas kakvih takvih iskustava?
U sedmici imas normalni restore i to je to!!!

Sad necu opet povlaciti temu kako su usrali motku sa svim ostalim, ali autosave???
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.03.2012 | 11:44
A zašto ne radiš u starom profesionalnom? Koji je bio razlog prelaska na novi?
Tema zaključana.
19.03.2012 | 11:47
I meni se jednom dogodilo, ali nisam popusio sat i pol rada, nego pola dana. Odletio je u Trash istog casa...
Tema zaključana.
19.03.2012 | 12:00
Pa za ozbiljniji rad trebaš imat ups i ne eksperimentirati s alatima s kojima radiš. Inače upravo sam nakon 15 minuta izmjena po projektu i dodavanja efekata usred background rendera ištekao žicu od struje iz minija i kad se pokrenuo sve je bilo na mjestu i u stanju prije nego je "nestalo struje".
Tema zaključana.
19.03.2012 | 19:23
dpasaric kaže:
A zašto ne radiš u starom profesionalnom? Koji je bio razlog prelaska na novi?

Pa ne radim...kolega experimentirao
Ne pada mi na pamet ikad upogoniti taj nabildani imovie...probao, nakon pola sata odvukao u trash i empty trash
Ipak sam ja covjek u godinama...
Tema zaključana.
19.03.2012 | 19:29
Smet kaže:
Pa za ozbiljniji rad trebaš imat ups i ne eksperimentirati s alatima s kojima radiš. Inače upravo sam nakon 15 minuta izmjena po projektu i dodavanja efekata usred background rendera ištekao žicu od struje iz minija i kad se pokrenuo sve je bilo na mjestu i u stanju prije nego je "nestalo struje".

Ma da?!
UPS kazes...nije mi to palo na pamet u zadnjih 18-tak godina rada i 12 godinica vlastitog A/V studija
Salim se...nije rijec o ups-u i experimentiranju...tu sam ziheras i jedva sam se za neke projekte sa avida prebacio u fc (kada sam presao na mac)...nego samo razmjena iskustava sa novim govn... ups, programom.

BTW, kako si se naviknuo na silni rad misem?
Meni je to bio prvi apsolutni minus...da ne nabrajam ostale.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (741)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO