spajanje powerbookaG4 na TV
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

spajanje powerbookaG4 na TV

07.05.2005 | 21:32
Pokusavam spojiti powerbook G4 na tv preko S-videa kako bi mogla gledati dvd na tvu ali mi ne uspijeva. Molim pomoc!!!
Tema zaključana.
07.05.2005 | 22:16
Ajde ljudi pomozite, ukratko powerbook i tv spojeni su S-videom ali nista se ne dogada kad pokusam detektirati tv.
Tema zaključana.
07.05.2005 | 23:56
daj malo više podataka, koji OS, koja verzija itd......ajde
Tema zaključana.
08.05.2005 | 12:30
Uf, ajde ovako. Ja cu pricati po \"seljacki\" tj. prosto. Ubodes kako je vec napisano u uputstvu (ima neki redosled ko se prvi pali ako se dobro secam) i odes ili ti se TV prebaci na AV. Naravno da nemas nista posto ti PowerBook automatski ako nisi menjao postavku daje \"nastavak\" tj. produzetak ekrana. Simpaticna stvar je kad vuces misa a on sa monitora ode na TV ). Podesi sad kako hoces da vidis ekran i juris....
Ali nije to kao pravi DVD uredjaj za gledanje na TV. Malo investiraj i dobices ipak bolje (slika i zvuk).
Tema zaključana.
09.05.2005 | 04:00
Ustekaj pb preko s kabela u televizor, namjesti na televizoru kanal koji to vec prihvaca, a na pb pretisni f7 (imas ona dva prozorcica koja se preklapaju) da bi prebacila mode iz mirror u extended. A prije toga u sys prefs pod display imas detect displays, ako ti nije prepoznao sam. To radi i fn+f2, cini mi se...
Zgodna je stvar ako cesto koristis vanjski monitor izbaciti si display menu na glavni bar, onda od tamo sve kontroliras.
Jos nesto: ako zelis gledati dvd na televizoru, a da ti display od kompa ne svijetli/ne trosi se, ukljuci pb u struju i prikaci na njega tastaturu i misa. Onda mozes zaklopiti pb, a i dalje imas sliku na televizoru.
U tom slucaju, spoji i zvuk iz pb preko minijacka u tv. Ako ima s-video na tv-u, imas i dva chincha, vrlo vjerojatno.
I, za kraj, znaj da se ne kaze talavizija vec talavizor!
Pozdrav
Tema zaključana.
09.05.2005 | 13:41
Vjerujem da slika nije najbolja kao kod dvd playera ali kad idem na vikendicu lakse mi je uzeti samo pb nego nositi jos i dvd.
Hvala na dogovorima ali nije mi uspjelo. Da li je moguce da je stvar u tvu posto nije bas najnoviji model?
Tema zaključana.
09.05.2005 | 14:03
S kabel u PB i drugi kraj u tv onda uljucis miroring ili dual screen pa tam postavis kaj ti treba (TV PAL 50 Hz mislim, btw riknuo mi je transformator pa ti govorim napamet) na monitorciciu gore ljevo (tam kod sata) i to bi trebalo bit to spojis jos zvuk i eto carolije filma

uzivaj
Tema zaključana.
09.05.2005 | 14:06
Lahko mogoce
Tema zaključana.
09.05.2005 | 15:37
marin je napisao:
svijetli/ne trosi se, ukljuci pb u struju i prikaci na njega tastaturu i misa. Onda mozes zaklopiti pb, a i dalje imas sliku na televizoru.

negdje sam procitao disklejkmer o tome da ako PB radi u ovom modu KOD NEKIH modela dolazi do pregrijavanja...ne sjecam se tocno detalja... zaguglati ako hocete detalje... osobno mislim da je to vise mjera bespotrebnog opreza nego stvarno stanje stvari... no eto za krajnje paranoike nije lose napomenuti...
Tema zaključana.
11.05.2005 | 14:13
ne bin znal... radio sam u tom modu, bez problema, a on je opisan u uputstvima i u helpu Panthera...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1509)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO