iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

18.09.2013 | 15:35
Samo ako ga Apple potpisuje
Tema zaključana.
18.09.2013 | 15:39
da to sam i mislio
Tema zaključana.
18.09.2013 | 15:51
Vlasnici starijih Appleovih uređaja sada će moći preuzimati posljednje kompatibilne verzije aplikacija...

mashable.com/2013/09/17/ios-legacy-apps/
Tema zaključana.
18.09.2013 | 16:20
Kak vi skidate taj novi ios meni jos nis nema pod azuriranjem softvera..??
Tema zaključana.
18.09.2013 | 16:36
bricha kaže:
Kak vi skidate taj novi ios meni jos nis nema pod azuriranjem softvera..??

Izlazi u 19 sati po našem vremenu...
Tema zaključana.
18.09.2013 | 17:58
Borostef kaže:Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...[/quote]

ma ni najmanje ratoboran no ako imas sumnje u novi iOS zar zbilja moras biti medu prva 3 koja ce ga staviti na svoj uredaj? jednostavno sacekaj dan-2-3 i u meduvremenu skupi informacije koje te zanimaju..
Tema zaključana.
18.09.2013 | 18:24
Imam pitanje. Dali preporucate azuriranje i7 putem Itunesa ili direkt na mobitelu?
Dali ima neke razlike? Mislim na itunesu obicno duze traje, dali to znaci da " se posao obavi kvalitetnije" ?

Hvala na odgovorima!

Pozdrav
Tema zaključana.
18.09.2013 | 18:26
Sve zavisi od korisnika do korisnika,ja praktikujem restore pa set as new jer sve namjestim za 10 minuta a izbjegnem neke moguce probleme.
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:02
stigao ios 7 ljudi navalimo
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:11
Meni jos nema na ip4..
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:12
rak21 kaže:
Borostef kaže:Čemu tako ratoboran stav? Nisam pitao za mišljenje o svojim odlukama, nego za savjet... Potencijalnih razloga za vraćanje na iOS 6, kad te već toliko zanima, mogu ponuditi više... Ružan dizajn, usporio mi telefon, nemogu se spojiti na wifi, itd... Ne kažem da će se išta od toga dogoditi, ali ako se i ne dogodi volio bi znati da li postoji način vraćanja starije verzije iOS-a... I da, znam da to nema veze sa jailbreakom, spomenuo sam ga samo zato jer sam tematiku vraćanja starijih verzija iOS-a obično nalazio u temama vezanim uz jailbreak... Neki blobs koje treba spremiti prije updatea... Vidiš, ne sjećam se... Zato pitam...

ma ni najmanje ratoboran no ako imas sumnje u novi iOS zar zbilja moras biti medu prva 3 koja ce ga staviti na svoj uredaj? jednostavno sacekaj dan-2-3 i u meduvremenu skupi informacije koje te zanimaju..[/quote]

To se slažem... Evo, vani je... Javljajte dojmove...
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:14
Evo jednog komentara sa MacRoumors foruma, korisnika koji je instalirao iOS 7 na iPad 4

Biggest problem: lag and stuttering, something that has never been an issue now is seen throughout the iPad experience. I'm using an iPad 4, so there should be zero excuses for this, especially coming from such a buttery smooth experience. This is android level lag and poor optimization

Massive wasted space: why is the folder grid 3x3 like the iPhone? Last time I checked the iPad screen was a little bigger just take one look how pathetic the iOS music app is. Huge amounts of white space and what happens when you turn it over for landscape mode? MORE WHITE SPACE. They spent no time what so ever on many aspects on the iPad user experience

Nije jedini koji se žali, stoga sam i citirao upravo ovaj post...
I još samo jedna opaska - Ljudi zaboravite lag na androidu. To vrijeme je davno prošlo.

Vjerujem da će prvim updateom 7-ice Apple bolje optimizirati OS, ali po ovome, iPad vlasnici bi se ipak malo trebali strpiti sa upgrade-om.
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:16
meni došao na 4s upravo ga skidam
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:37
Pozz prijatelji, imam jedno pitanje koristim iph5 ali ptkljucan je x-simom dali ce mi storit problem ako skinem iOS7
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:51
Pozdrav!

Hoće li iOS 7 raditi na Snow Leopardu (10.6.8)? Planiram update na iOS 7 na iP5 pa me zanima da li će to funkcionirati ili da ostanem na aktualnoj šestici.
Tema zaključana.
18.09.2013 | 20:59
Sve ok. Nemaš briga oko toga.
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:21
Jel to odg. Za moje pitanje ili??
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:32
GM je radio na x-sim,mislim da ce raditi i sa zvanicnim.Svakako preporucujem da malo sacekas sa update
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:35
GM je 11A465 bas kao i final, izgleda da sam upravu. LP
5S i 5C 11A470a 7.0.1 verzije
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:37
ali nemogu da cekam? saint
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:43
Onda stvarno ne znam sta da ti kazem,novije x-sim se mogu update a na GM su radile.Tvoj je rizik,ako prodje javi ovdje da ljudi znaju
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:44
moragd kaže:
GM je 11A465 bas kao i final, izgleda da sam upravu. LP
5S i 5C 11A470a 7.0.1 verzije

Da,da obicno je GM kao i final ali ko ce im znati.Apple je to
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:47
a sta bih se moglo desit ako ne bude radilo, mogao bih ga otkljucat onda???
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:49
To ne znam,dize se BB tako da ti to nece niko garantovati,sa druge strane uvijek imas mogucnost da ga otkljucas preko operatera(naravno da platis). Zato sam i rekao strpi se malo,sam sebi pravis potencijalni problem
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:50
skinuo na iPhoneu 4S, IZGLEDA ok - JOŠ SKIDA NA IpAD-U 3
Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:51
Baš kad pomislih da je najduži dio završen ovo mi se pojavi

Ima netko neki koristan savjet?

bdw. strpljenja imam

Tema zaključana.
18.09.2013 | 21:54
Probaj malo kasnije
Tema zaključana.
18.09.2013 | 22:08
Uspješto instaliran iOS7 na iPhone 4 ali ima malo laga što mislim da će bit normalno za četvorke.
Tema zaključana.
18.09.2013 | 22:28
Još koji sa 4s iskustvom?
Tema zaključana.
18.09.2013 | 22:29
Jel postoji odredjeni razlog zašto ja u postavkama/centru za azuriranje nemam uopće informaciju nikakvu za update vec mi piše traženje azuriranja i nis..??
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1590)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO