iOS 7 JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7 JB

22.12.2013 | 15:50
Brz si! imam jedno pitanje nadam se da nije oft imam ios 6.1.2 na 4tvorci, i sad jel mogu ja updejtat na 7.0.4 i kasnije vratit ios 6.1.2 (imam blubove spremljene) i.imgur.com/8X2o8hv.png

Tema zaključana.
22.12.2013 | 16:10
Trebao bi da mozes,ali svakako sacekaj malo jer nisam 100% siguran
Tema zaključana.
22.12.2013 | 16:12
www.evasi0n.com

Evo za skidanje alata
Tema zaključana.
22.12.2013 | 16:40
Konačno mogu updateat ipad
Tema zaključana.
22.12.2013 | 17:42
ja cu jos cekat posto nema kompatibilnih tweakova, tako da nema jb previse smisla
Tema zaključana.
22.12.2013 | 17:57
Potvrdjujem da CallerID Fix radi.

To je jedini razlog iz kojeg sam i uradio JB. Dosadilo mi da snimam po 2-3 varijacije istog broja u svaki kontakt :/
Tema zaključana.
23.12.2013 | 08:11
Prilicno neobicno za JB zajednicu. Dosada su JB alati uvijek najavljivani dosta unaprijed da bi sada izasao "ko grom iz vedra neba". Uglavnom, super, iako mi je u pocetku JB jako falio zbog nekih aplikacija koje sam svakodnevno koristio a dosta njih sam i kupio sad sam u nedoumici dali se vratiti na JB ili ne. Uglavnom, dobro je da hackeri nisu odustali kako se pricalo.
Pozdrav od Clerica
Tema zaključana.
23.12.2013 | 08:46
Ne vraćam jailbreak iako imam desetak i više kupljenih aplikacija/tweakova preko Cydie. Moguće je da se samo zabavim na kratko, a i to samo ako stignem kući prije nego Apple izda zakrpu ili izađe novi iOS.
Tema zaključana.
23.12.2013 | 08:51
Ja sam napravio na IPad-u jailbreak i nemam Cydiu na ekranu? Jeli to normalno i kako to sad pokrećem?
Tema zaključana.
23.12.2013 | 10:49
Napravi JB još jednom, bez obzira što evasi0n alat javlja da nije preporučljivo, ikonu evasi0n pobrišeš nakon postupka, cydia će ostati na springboard-u i raditi. Veliki dio tweak-ova nije kompatibilan i ne radi ili radi kilavo i nepouzdano.
Tema zaključana.
23.12.2013 | 16:43
Vrlo cudno da su ovako naglo to objavili. Mislim da su trebali pricekati da izadje iOS7.1 koji ce sigurno biti fino popeglan. Kazu da je moguce napraviti JB i na 7.1 beta. Izgleda da JB zajednica nije imala strpljenja jos 15-20 dana ili su jako samouvjereni da ce moci JB-ati i finalnu verziju iOS7.1.
Tema zaključana.
23.12.2013 | 18:46
Ovo ne sluti na dobro...
appleinsider.com/articles/13/12/23/rumor...eak-for-apples-ios-7
Tema zaključana.
23.12.2013 | 19:10
Zašto?
Tema zaključana.
23.12.2013 | 19:27
Zato sto uz JB osim Cydia-e dobijes i nekavu kinesku aplikaciju nesto kao Pirate AppStore za distribuciju pritaskih verzija aplikacija. Pitanje glasi - kakav malware jos dobijes pride u paketu?
Tema zaključana.
23.12.2013 | 19:43
to je skinuto tj samo ako se instalira-aktivira u kini
Tema zaključana.
23.12.2013 | 20:03
jmirakul kaže:

Sad je jasnije da su imali milijun razloga za zurbu.
Tema zaključana.
23.12.2013 | 20:12
Ako je novac bio motiv ja bi bio oprezan jer pitanje da li su odradili kako treba.
Tema zaključana.
23.12.2013 | 21:14
Ja sam breknuo ipad minia, imam Cydiu no malo mi je čudna ikonica, ima kao neki tanki crni okvir. Uglavnom izgleda kao ona stara. Čudno.
Tema zaključana.
23.12.2013 | 21:50
Ja sam se čudio odakle mi je poznat Logo, kad sad znam to je logo od onih Gevey kartica koje su bile za Unlock.
Tema zaključana.
24.12.2013 | 03:07
Možda im je zato trebao JB prije, da se novi korisnici lakše prilagode bez ograničenja

www.jutarnji.hr/apple-sklopio-mega-posao...a-korisnika/1149392/
Tema zaključana.
24.12.2013 | 22:48
jel se isplati stavljat ios 7 na iphone 4, i zašto ne?
Tema zaključana.
24.12.2013 | 22:55
Spor samo tako,vec smo pisali u par navrata.
Tema zaključana.
25.12.2013 | 18:42
Ja sam stavio još kad je izašao iOS 7 na iPhone 4 i katastrofa spor, imam i iPhone 5 na njemu je dobra stara šestica i neće sedmica na njega dok ju ne ispoliraju, a i šestica mi je i dalje ljepša!
Tema zaključana.
25.12.2013 | 22:12
Definitivno sam odlucio ostati na JB iOS 6.1 na mojim uredjajima. Sve sto mi treba radi savrseno, brzo i pouzdano.
Tema zaključana.
29.12.2013 | 18:23
ima iskustva sa ip5 i ovim jailbreakom?
nemam obicaj vec par godina koristiti JB ali nemogucnost gasenja 3G-a na stock sedmici me izbija.
evo juce bio u gorskom kotaru, peka, zahebancija, a ja moram razmisljati o uticnicama jer baterija pada na ocigled!

uglavnom zanima me dali je stabilno, ima li bugova, rusenja, nuspojava?
Tema zaključana.
29.12.2013 | 18:27
Sacekaj jos malo,izasla je nova verzija evasion ali po mom misljenju to jos uvijek nije dovoljno stabilno
Tema zaključana.
29.12.2013 | 19:11
I mene to pati, ali uspio sam napraviti. Kad se JB, sa iFunbox se nade file overrides_N41_N42.plist i device+carrier+21901+N42AP+15.5.plist. Prekopirati ih na komp i u njima se nade ovo:

<key>Show4GSwitch</key>
<true/>

i stavi na false. Opet u ifunbox, original fileovi se izbrisu, a ova dva sto su izmjenjena, vrate se na mob. Restart i pojaviti ce se 3G switch

Preporuka napraviti prvo backup ova dva filea ako nesto pode krivo
Tema zaključana.
29.12.2013 | 19:14
nakon JB-a nesto bi vec nasao, ali hvala svejedno, ovo je dobra fora da se sto manje toga instalira.
cisto me zanima koliko je JB sam po sebi stabilan.
sacekat cu jos malo. thx saint!
Tema zaključana.
29.12.2013 | 22:18
kinsif kaže:
nakon JB-a nesto bi vec nasao, ali hvala svejedno, ovo je dobra fora da se sto manje toga instalira.
cisto me zanima koliko je JB sam po sebi stabilan.
sacekat cu jos malo. thx saint!

Sacekaj jos malo,ja sam vec tri puta radio JB na iP5.Cydia jednostavno prestane raditi!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (538)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO