iOS 7 JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7 JB

30.12.2013 | 02:53
Ja sam napravio na iPhone 5 JB i sve radi bez probolema, cak i sa beta tweaksima, nisam naisao na nijedan bug koji je ista usporio ili uneredio mob
Tema zaključana.
31.12.2013 | 14:41
meni ni na imacu ni na retini ne zeli pokrenuti aplikaciju evasion. kako ovo rijesiti? mac os 10.9.1
Tema zaključana.
31.12.2013 | 14:52
a neki su linkovi problematicni, ja sam imao slican problem i samo promjenio alat i uspilio im

probaj sa službene stranice evasi0n.com
ili ovdje www.iclarified.com/27190/where-to-download-evasi0n-from
ja uvijek ove pratim u vezi JB

ili na kraju torrenti
Tema zaključana.
31.12.2013 | 15:01
a skinuoi sam direktno s evasiona, sada sam digao parallels pa cu preko windoza, mozda tako uspije
Tema zaključana.
31.12.2013 | 15:52
uspio preko windoza, ali cydia javlaj neki error code 2 kod skidanja modova. necu se zamarat, vec sam na imacu i radim restore!
Tema zaključana.
02.01.2014 | 23:33
Pozz, skinuo sam vec dva iOS-a 7.0.4 i kad idem na shift + restore javlja da firmware nije kompatibilan. Jedan je skinut sa redmond pie-a a jedan sa iClarified-a. neznam u cemu je bed. Na windowsima sam i imam zadnji iTunes i radio sam ovo vec dosta puta ali ovaj put neznam sto je, promjenio usb portove, resetirao komp pa iPhone itd. da idem na obicni restore preko tunesa bez ovog skinutog pa JB ili ? Pozdrav od Clerica
Tema zaključana.
02.01.2014 | 23:46
kinsif kaže:
nakon JB-a nesto bi vec nasao, ali hvala svejedno, ovo je dobra fora da se sto manje toga instalira.
cisto me zanima koliko je JB sam po sebi stabilan.
sacekat cu jos malo. thx saint!

Sa JB mozes sacekati ali obavezno napravi full restore sa 7.0.4. Vjerovatno si dizao OTA a u tom slucaju bude problema. Preporuka je to napraviti cim prije posto bi apple mogao svakog casa izbaciti 7.0.5 i zatvoriti JB. Ja upravo restoram a sa JB cu sacekati jos par dana do dolaska nove inacice evasiona..
Tema zaključana.
02.01.2014 | 23:52
Nisam vise siguran jel sam radio OTA ili ne zato i hocu napraviti restore ali kao sto rekoh sa skinutim ipsw-om neide. Zato sam i postavio pitanje da li da idem onda preko tunesa na klasicni restore?
Tema zaključana.
03.01.2014 | 01:04
Idi iz DFU ako hoces sa skinutim ipsw,ako ne klasican restore pa onda JB
Tema zaključana.
03.01.2014 | 01:21
saint kaže:
Idi iz DFU ako hoces sa skinutim ipsw,ako ne klasican restore pa onda JB

Nema potrebe za DFU, samo shift+restore u itunesima i odabere skinuti ipsw file.
Tema zaključana.
03.01.2014 | 01:22
Sad sam probao i sa trecim skinutin ipsw-on i to iz DFU-a i opet nista. Idem na klasican restore pa JB. Hvala
Tema zaključana.
03.01.2014 | 09:35
Na kraju sam napravio klasicni restore, vratio backup pa napravio JB i radi sve super.
Tema zaključana.
14.01.2014 | 18:48
Kakva su vam trenutna iskustva? Ima li nekih specifičnih nestabilnosti i koliko otprilike utječe na bateriju (jasno mi je da zavisi o broju tweakova i sl., ali otprilike)?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (510)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO