iOS 7.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7.1

10.03.2014 | 21:29
Ako niste primjetili, "pušten" je iOS 7.1, 1.44GB, www.apple.com/ios/ios7-update/
Tema zaključana.
10.03.2014 | 22:24
iPhone 4 users will enjoy improved responsiveness and performance.

I4 korisnici neka jave utiske iz prve ruke, baš me zanima jel ubrzalo imalo.
Tema zaključana.
10.03.2014 | 22:37
I mene zanima za iP 4. Pričekam prve rezultate.
Tema zaključana.
10.03.2014 | 22:45
Meni se na IP5 čini zaricu brže zbog ubrzanih animacija pa bi valjda isto trebalo bit i za 4.
Tema zaključana.
10.03.2014 | 22:56
Našao bug, kad se sluša iTunes Radio - odabereš stanicu, vratiš se na popis stanica, pokušaš kliknuti opet na Now Playing gumb u desnom gornjem kutu i ne radi.
Tema zaključana.
10.03.2014 | 22:57
Radi malo brže nego prije, s tim da meni prije sve glatko radilo ali se ipak vidi pomak, tipa iBooks otvori brze nego prije. Bilo bi fora da su dodali opciju da mozes izabrati crnu tipkovnicu kao sto je na Search-u, za sve ostalo, iMessage, Safari, Notes..
Tema zaključana.
10.03.2014 | 23:32
Radi dobro zasad na iPhone 5 i iPad 4... Ali zasto mi je na iPhone-u dock odjednom sivi?
A bio je plavi... Na iPadu je ostao plavi... Mislim, kud baš sivi? Daj mi neku zivlju boju... Kad je vec sve ostalo šareno...
image-e9200b1688f45945684cdc4aad328758.jpg
Tema zaključana.
10.03.2014 | 23:38
Isključi Reduce Transparency (u Settings - General - Accessibility - Increase Contrast).
Tema zaključana.
10.03.2014 | 23:45
Hvala... To je riješilo stvar...
Tema zaključana.
11.03.2014 | 01:43
Na iphoneu 4 je sve super nakon ovog updatea, bilo je uzasno sporo, štopalo je i htio sam ga prodat al sad je sve extra
Tema zaključana.
11.03.2014 | 02:42
iPhone 4 prodisao ,puno bolje nego na 7,taman nek izdrži dok izađe iPhone 6,mislim da će bit i više nego vrijeme za upgrade
Tema zaključana.
11.03.2014 | 03:59
Jel pricate o iPhone 4G ili 4S?
Tema zaključana.
11.03.2014 | 08:56
I ja potvrđujem da je iPhone 4 osjetno brži na iOS 7.1
Tema zaključana.
11.03.2014 | 08:58
drlovric kaže:
Jel pricate o iPhone 4G ili 4S?

Pričamo o iPhone 4.
Tema zaključana.
11.03.2014 | 09:45
Ja potvrđujem da je i iPhone 4S poprilično ubrzao…
Tema zaključana.
11.03.2014 | 09:54
Takoder, fluidniji rad na iPhone4S
Tema zaključana.
11.03.2014 | 10:03
Eto, uspjeli ste me nagovoriti ! Promjene nisu loše, a i osjetno je brži. iP 4.
Tema zaključana.
11.03.2014 | 10:13
Ma jel moguce da je brze? Idem updateat 4ku jer sam je stvarno vec mislio zafitiljit u oglasnik!
Tema zaključana.
11.03.2014 | 11:37
MoschuS kaže:
Ma jel moguce da je brze? Idem updateat 4ku jer sam je stvarno vec mislio zafitiljit u oglasnik!

Slobodno, gore od onog šta je bilo ne može.
Tema zaključana.
11.03.2014 | 11:53
Evo, updateao i definitivno djeluje brze!
Tema zaključana.
11.03.2014 | 12:17
Evo, ovo su usporedni rezultati na iPhone četvorci... Nije brzo kao na iOS 6 ali je brže nego na iOS 7.0.
ios71improvement.png
Tema zaključana.
11.03.2014 | 18:35
ipad air radi fluentnije - kad sam ga kupio imao sam dojam da je ipad postao komad skupog smeca
Tema zaključana.
11.03.2014 | 19:08
a ja bi jako volio znati kako doc do iTunes radia na iPhone5s...ja to nikako nemogu naci...
Tema zaključana.
11.03.2014 | 19:10
Trebaš imati us account! Proguglaj malo
Tema zaključana.
11.03.2014 | 19:51
I iPad2 je ”prodisao” s ovim Updateom
Rekao bih da mu je 7.1 dao još godinu dana upotrebljivisti. Ništa ne zapinje i osjetno je brži.
Tema zaključana.
11.03.2014 | 20:19
Vi koji ste stavili 7.1 na iPhone 5 - ima li poboljšanja po pitanju trošenja baterije?
Tema zaključana.
11.03.2014 | 20:40
Kolko ja vidim manje vise ista stvar... Mozda je jos prerano reci, star je tek jedan dan...
Tema zaključana.
11.03.2014 | 20:46
Ono što se meni svidja su opcije "Darken colours" i "reduce whitepoint", stvarno pomaže čitljivosti, ne moram više škiljiti da vidim kaj piše...
image-5c44f59c56aee2052240c25bbeb1dfd6.jpg
Tema zaključana.
11.03.2014 | 21:57
Meni su se na iP5s pomiješali Updates u iTunes & App Store. Pošto imam HR i US acc, lista Purchased mi je malo zbrčkana ili mi se čini, tj nisam je prije baš ni gledao. Nije mi jasno što znači All i Not on This iPhone, koja je razlika, što je to Not on This iPhone, kad nemam drugog, jel to misli na laptop tj iTunes?
Tema zaključana.
11.03.2014 | 23:03
To je točno to, programi koje si skinuo i obrisao s telefona (Not on This iPhone), a All je sve što si skinuo. Pa i nije tako teško.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1293)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO