iOS 7.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7.1

14.03.2014 | 22:45
Kakva je situacija sa 7.1 i 4s? Prodao sam 4s zbog iOS 7. Ne toliko radi brzine jer se i nije puno usporio spram ios 6 nego zato sto sam ios7 trosi skoro duplo RAM-a pa su mi se sve aplikacije i tabovi stalno reloadali..
Tema zaključana.
15.03.2014 | 00:32
rak21 kaže:
Kakva je situacija sa 7.1 i 4s? Prodao sam 4s zbog iOS 7. Ne toliko radi brzine jer se i nije puno usporio spram ios 6 nego zato sto sam ios7 trosi skoro duplo RAM-a pa su mi se sve aplikacije i tabovi stalno reloadali..

Ako nije tajna, sa cime si taj 4S zamjenio?
BTW o kakvim aplikacijama i tabovima je rijec?
Tema zaključana.
15.03.2014 | 00:43
Naravno da nije, sa nokijom 6120c
Tema zaključana.
15.03.2014 | 09:15
ukratko, nisi trebao prodati 4S
Tema zaključana.
15.03.2014 | 10:58
stefanjos kaže:
ukratko, nisi trebao prodati 4S

ma jesam, par dana poslije NG dobio sam 2000kn za njega

Skini neki app za mjerenje rama pa mi reci koliko uzme ios kad upalis mob, bez ikakvih aplikacija u pozadini..

pricali su i da 4.2.1 preporada 3g pa je i dalje bio krepana kokos..
Tema zaključana.
15.03.2014 | 12:56
Na windows xp se više nedaju skinut slike sa iphone 4s. Do update na 7.1 se skidalo bez problema.
Tema zaključana.
15.03.2014 | 19:27
Kad sam neki dan radio update za iP4 skidao je stvar oko 15 minuta. Danas sam išao podignut i iPad mini/r ali je pisalo da će se skidati oko 3 sata pa sam prekinuo, a još sam planirao i iP5s dignuti kasnije. Ništa za danas! Ne znam da li nešto propuštam ali, mogu li skinuti update jednom i primjeniti ga nekoliko puta?

Kolko je vama trajao download? Kao da vikendom svi navale pa je sporo.

Usput, iP4 je brži iako nije to kao nekad.
Tema zaključana.
15.03.2014 | 22:10
Na iphone 4s je osjetno bolje.
Na ipad mini retina je med i mlijeko
Tema zaključana.
15.03.2014 | 22:44
Update je 1,44GB. Ovisi o potražnji a i o tvom dowload linku
Tema zaključana.
17.03.2014 | 00:54
iPhone 4 konačno prodisao, zapravo totalno iznenađen dosta bržim radom i učitavanjem aplikacija. S obzirom da se družim s iOS7 na iPhone 4 još od tamo zadnjih beta 7.0 ovo je skoro nevjerojatni napradak!
Tema zaključana.
17.03.2014 | 08:58
na IP5 update je 188 MB, instalirano za cca 10-15 min

očigledno brže radi i na petici..
Tema zaključana.
17.03.2014 | 09:31
možda je meni update 1,44 GB jer nisam napravio update 7.0.5 (ono nešto sa Kinezima). nemam pojma, nije bitno. radi. skužio sam da brightness slider ima inerciju kad ga se povuče
Tema zaključana.
17.03.2014 | 12:17
I meni je jučer navečer sve prošlo u 20 minuta za iPad mini/retina i sad mi se nekako čini da je i on brži nego ranije.
Tema zaključana.
18.03.2014 | 10:01
jel netko puknuo ios7.1 na stari ipad mini?
Tema zaključana.
18.03.2014 | 10:20
Jesam ja.
Tema zaključana.
18.03.2014 | 14:03
Riba kaže:
Jesam ja.

jel malo manje kilavo?
Tema zaključana.
18.03.2014 | 19:08
@kinsif

kod mene je....
Tema zaključana.
18.03.2014 | 21:37
Izgleda da su sa ubrzanjem sistema na Iphone 4 ubrzali i potrošnju baterije.
Tema zaključana.
18.03.2014 | 22:36
Renzo kaže:
Izgleda da su sa ubrzanjem sistema na Iphone 4 ubrzali i potrošnju baterije.

To sam i ja primjetio. Nije drastično, ali brže se prazni nego prije.
Tema zaključana.
18.03.2014 | 22:56
Mda, ništa strašno ali opet primjetno. Ne sjećam se kada sam zadnji put došao do 15% baterije nakon radnog dana.
Tema zaključana.
19.03.2014 | 02:03
Renzo kaže:
Mda, ništa strašno ali opet primjetno. Ne sjećam se kada sam zadnji put došao do 15% baterije nakon radnog dana.

update ti sam upali bluetooth i wifi ak su bili izgašeni. Ja sam eto morao gasiti bluetooth da bude ko prije.
Tema zaključana.
19.03.2014 | 11:24
Nastimati vremensku zonu na manual,push manual ili svaki sat.Baterija duze traje.
Tema zaključana.
20.03.2014 | 19:36
meni baterija osjetno duze traje (5ica, iOS7.1) i zadovoljan sam
Tema zaključana.
20.03.2014 | 19:43
a odbijanje poziva je idalje samo hardverski moguće (power button)? u kojim slučajevima se dobije ona opcija i za odbijanje i prihvaćanje poziva?
Tema zaključana.
20.03.2014 | 20:26
pa pise, iznad slidera, remind me i ikonica alarma.
Tema zaključana.
20.03.2014 | 22:49
stefanjos i ostali koji to znaju bolje od mene.. zašto mi nekad stoji samo zeleno (slider) a ponekad zeleno i crveno tj answer i decline?
Tema zaključana.
20.03.2014 | 23:11
Kad ti je iPhone locked, onda ti se pojavi slider, a kad nije, onda imaš zeleno i crveno.
Tema zaključana.
20.03.2014 | 23:54
ne kužim ovo "remind me i ikonica alarma" - kakve to veze ima s pozivima?
znači, kad je ekran zaključan onda se poziv može odbiti samo power tipkom?
Tema zaključana.
21.03.2014 | 00:59
Jednom za stišati, drugi put za odbiti.
Remind me znači da odbiješ poziv i automatski zadaš podsjetnik da ti zazvoni za x vremena, da ne zaboraviš vratiti poziv kojeg si odbio.
Tema zaključana.
21.03.2014 | 14:48
Pa najbolje ti je istestirati sa poznanikom/com pa vidi how it works.
Nikad mi nije palo na pamet da je to vezano uz locked ili ne.
Ima u manualu upravo to (rtfm za mene):
“When someone calls: tap Accept to answer an incoming call. Or if iPhone is locked, drag the slider. You can also press the center button on your headset.
Silence a call. Press the Sleep/Wake button or either volume button. You can still answer the call after silencing it, until it goes to voicemail.
Decline a call and send it directly to voicemail. Do one of the following:
Press the Sleep/Wake button
Press and hold the center button on your headset for about two seconds. Two low beeps confirm that the call was declined.
Tap Decline (if iPhone is awake when the call comes in).”

Excerpt From: Inc, Apple. “iPhone User Guide For iOS 7.” Apple Inc., 2014. iBooks.
This material may be protected by copyright.

Check out this book on the iBooks Store
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1435)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO