iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

04.02.2013 | 22:19
cariblanco kaže:
Jb done,nek netko stavi must have sources.

Evo par komada
sinfuliphonerepo.com
cydia.xsellize.com
repo.insanelyi.com
cydia.xsellize.com
p0dulo.com
apt.pwncenter.com
repo.hackyouriphone.org
Tema zaključana.
04.02.2013 | 22:23
Može mi netko u inbox poslat što da instaliram u zamjenu za App Sync odnsosno dodatak da mogu skidat cracked aplikacije. Znam da ne bih smio pisati na tome no bio bih veoma zahvalan kada bi netko pi to riješio. P.S Da li vam radi aplikacija za vrijeme? Mene samo izbacuje vam. iPhone 5
Tema zaključana.
04.02.2013 | 22:24
JB bez problema, iOS 6.1, iPhone 4, Weather app radi. Naravno na Cydii se ništa ne može skinuti. Stvarno jednostavan JB.
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
04.02.2013 | 22:25
Weather app kod mene ne radi. U potpunosti ista situacija kao i kod spikea
Tema zaključana.
04.02.2013 | 22:28
Normalno je da ništa ne mogu sa Cydie skinut?
Tema zaključana.
04.02.2013 | 22:31
Tinox kaže:

Da,normalno.
Ma ni meni ne radi weather app ali to me ni najmanje ne brine,ionako je ne nikad ne koristim.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 22:34
Salko kaže:
Tinox kaže:

Da,normalno.
Ma ni meni ne radi weather app ali to me ni najmanje ne brine,ionako je ne nikad ne koristim.

Bude valjda bolje sutra ujutro kad Amerima bude noć.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 22:41
ni meni ne radi weather,nakon restarta telefona
Tema zaključana.
04.02.2013 | 22:44
Kod mene radi sve normalno. i5 6.1
Jedino cydia 0 bodova.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 23:57
Može pomoć meni neukome?

Imam iPhone 3GS i gore je untreathet jailbrake na koji je još uvjek na 5.1.1.
Da li sad mogu samo pokrenuti "Ažuriranje softvera" pa da mi napravi upgrade na 6.1 i ako to napravim da li će mi sve dalje normalno raditi ili moram ponovno raditi untreathed jailbrake?

Unaprjed zahvaljujem na uputama.
Tema zaključana.
05.02.2013 | 00:10
Neces moci uraditi samo update software,Mislim na OTA,naj bolja varijanta je da uradis restore i update pa onda JB.Naravno ako ne zavisis od neke vrste unlocka
Tema zaključana.
05.02.2013 | 00:12
Trenutno mi je i phone JailBreakan na OS 5 sada bi ga stavio na OS 6 da li kad skidam iz itunesa trebam stisnuti preuzmi i ažuriraj ili samo preuzmi , ne znam koja je opcija bolja, pošto imam hrpu aplikacija iz cyidie i instalusa i da li postoji način da ih sačuvam.
Tema zaključana.
05.02.2013 | 11:07
Također napravio Jailbreak na iPhone 5, sve je ok, ali Cydia je mrtva. Jedva sam uspio instalirati Winterboard.
SBSetting ne radi na 6.1.
Pitanje je koliko ćemo čekati da se sve te aplikacije apdejtaju.
Tema zaključana.
05.02.2013 | 11:22
SBSettings radi, nije tocno da ne radi. Vecinu stvari sto sam htio skunuti sa Cydie uspio sam tako da vise manje sve je ok.
iPhone 5, 6.1
Tema zaključana.
05.02.2013 | 15:07
JB bez problema, iOS 6.1, iPhone 4, Weather app radi. Naravno na Cydii se ništa ne može skinuti. Stvarno jednostavan JB.
Tema zaključana.
05.02.2013 | 15:07
danas je sve OK sa cydiom, skinuo sam nekih 10 tweakova, svi su radili.

samo se jos ceka fix za wather app

Tema zaključana.
05.02.2013 | 15:12
smayoo kaže:
Može li mi, molim, netko na Cydiji pogledati za aplikaciju HWpen - što piše o njoj, kakvi su reviewi, koliko košta?

Ping!

Hvala!
Tema zaključana.
05.02.2013 | 16:26
Smayoo, pregledao sam puno source-va i repoa i nigdje nemogu naci taj HWpen!
Nastavit cu traziti ali kao da je propao u crnu zemlju! Zasad, al naci cu ga ja da mu mamu!
Tema zaključana.
05.02.2013 | 16:36
smayoo kaže:
smayoo kaže:
Može li mi, molim, netko na Cydiji pogledati za aplikaciju HWpen - što piše o njoj, kakvi su reviewi, koliko košta?

Ping!

Hvala!

Nevidim ti to kad radim search po repozitorijima koje imam. Znas koji bi to repo bio? Inace koliko sam zaguglao taj HWpen vidim da je kompatibilan sa prvim verzijama iOSa, nista novog nisam nasao.

EDIT:

Nasao sam da je HWpen bio jedino dostupan na slijedecem repozitoriju: iphonecake.com/src/all. Taj repozitorij vise ne postoji, ali postoji apt.iphonecake.com. Nakon sto sam dodao taj repo jos uvijek ne vidim HWpen. Cini mi se da ta aplikacija uopce nije dostupna za nove verzije iOSa.

Inace mi se to cini boljka JBa. Kupio sam dosta dodataka na Cydiji, i danas napravim JB i pola appova koje imam neradi na iOS 6, rusi se ili nije kompatibilno.
Tema zaključana.
05.02.2013 | 17:06
Hvala obojici. To me je, zapravo, i zanimalo - i ja sam zaključio da taj HWpen više ne postoji, tj da nije rađen za kasnije verzije iOSa, ali nisam bio siguran kad je jedini način za to provjeriti - taj da se napravi jailbreak. A ne da mi se to ni raditi ako to jedino što mi zapravo treba - više ne postoji...

Hvala još jednom na trudu!
Tema zaključana.
05.02.2013 | 17:38
radi li ikom repo za xmbc?
Tema zaključana.
05.02.2013 | 17:41
Skinuo sam cydiu bez broblema i jailbrake,ali pošto sam još amater u tom dali mi netko može napisati kako skinuti korisne neke appove ...?
Tema zaključana.
05.02.2013 | 17:51
Scarface koji je repo?
Tema zaključana.
05.02.2013 | 17:58
zanima me dal će izać redns0w ili pwnagetool jer trebam JB-at jedan telefon na kojem trebam sačuvati baseband. Dal ima neko info o tome?
Tema zaključana.
05.02.2013 | 18:37
The_Cleric kaže:
Scarface koji je repo?

evo ovdje ima

www.howtogeek.com/107054/how-to-install-xbmc-on-your-ipad/
Tema zaključana.
06.02.2013 | 01:07
perozx10r kaže:
Skinuo sam cydiu bez broblema i jailbrake,ali pošto sam još amater u tom dali mi netko može napisati kako skinuti korisne neke appove ...?

korisnih tweakova sa cydia-e ima mali miljun tako da je to tesko napisati, jer svak koristi sta mu je potrebno, neki su besplatni a neki se placaju!
eto neki od standardnih:
SBSettings
infinifolders
Lockdown pro
Popup blocker - Mislim da jos ne radi na iOS 6.x
Winterboard - instaliranje tema
Wifi booster - pronalazi puno više wifi mreža oko tvoje lokacije
Tema zaključana.
06.02.2013 | 07:22
Prosao JB relativno bezbolno. Imao sam par problemcica, ali nista strasno.

Odmah po prvom restartu iPhone 4 je zaglavio kod Apple logo. Moram sam ukljuciti kabel i upaliti ga ponovo. Update u Cydia je rijesio problem.

iPhoneDelivery ne radi u iOS i to mi je bas zao. Inace sluzi za SMS Delivery Reports.

Ostali tweakovi koje ja koristim gotovo svi rade bez greske.

Uglavnom, svaka cast deckima na trudu da naprave ovaj JB. Mojih par dolara su dobili

Ostaje jos samo testirati kako ce se baterija ponasati u odnosu na iOS5 :/
Tema zaključana.
06.02.2013 | 08:48
Ako nekome treba fix za weather app.
www.redmondpie.com/how-to-fix-weather-ap...r-evasi0n-jailbreak/
Tema zaključana.
06.02.2013 | 16:43
AHAHAHAHAHA

Ja nakon JB imam 3.0GB slobodno a prije JB sam ima 2.7GB, da fak!? XD

EDIT:
OK! Ovo je postalo još čudnije. Nakon instalacije 5-6 tweakova sad imam 3,1GB slobodno
To kad gledam na Settings-General-Usage
U cydia-i mi pod manage piše:
System: Used 83% Free: 17% (1.2GB)

Neki bug?
Tema zaključana.
06.02.2013 | 18:54
Napravite update Cydie da vam sredi weather app.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1521)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.88 Seconds

Provided by iJoomla SEO