iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

06.02.2013 | 19:07
Salko kaže:
Napravite update Cydie da vam sredi weather app.

A bas me to nerviralo. Super da su sredili!
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.02.2013 | 19:28
Evo, meni NIJE sredilo. Update, reboot, ugasio i upalio telefon i NIŠTA - ne radi.
Tema zaključana.
06.02.2013 | 20:41
Navigator kaže:
Evo, meni NIJE sredilo. Update, reboot, ugasio i upalio telefon i NIŠTA - ne radi.

Probaj sad,izašo još jedan update.
Tema zaključana.
07.02.2013 | 02:23
Samo za info. Napravio sa update iPada 2 na iOS 6.1 i odmah JB bez ikakvih problema. Isto tako i iPhone 3GS na kojem je sve malo sporije trajalo ali sve OK.
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
07.02.2013 | 10:38
Nema još jednog updatea. Cydia - Changes - Refresh - NIŠTA
Salko kaže:
Navigator kaže:

Tema zaključana.
07.02.2013 | 12:12
Navigator kaže:
Nema još jednog updatea. Cydia - Changes - Refresh - NIŠTA
Salko kaže:
Navigator kaže:

Ja sam dobio još jedan update iako mi je već nakon prvog proradio.
Tema zaključana.
07.02.2013 | 12:19
Navigator kaže:

Imas li instaliran APPsync,ako da onda prvo izbrisi -reboot-pa ponovo instaliraj
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
07.02.2013 | 12:49
Imam appsync. Probat ću kasnije, pa javim kako je prošlo. Hvala.
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
07.02.2013 | 13:03
saint kaže:
Navigator kaže:

Imas li instaliran APPsync,ako da onda prvo izbrisi -reboot-pa ponovo instaliraj

Dakle, izbrisao appsync - reboot - NIŠTA. Ne radi. Onda reinstalirao prije spomenuti upgrade ( UIKit Tools verzija 1.1.7.) - reboot i naravno - OPET NE RADI. Odustajem.
P.S. Ne radi niti na iPhone 4 niti na iPhone 5.

Edit: evo rješenja (copy/paste) - kod mene proradilo

- Try having AppSync uninstalled
and deleting com.apple.mobile.installation.plist,
com.apple.LaunchServices-045.csstore and rebooting
- Using iFile, both files are locetd in \private\var\mobile\Library\Caches
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
08.02.2013 | 03:31
Weather meni i dalje ne radi. Bez obzira sta probao, a probao sam valjda 5 rjesenja koja sam nasao na netu (ukljucujuci i ovo sto je navigator napisao).
No to me ne brine toliko, tu aplikaciju ionako koristim svake prijestupne.

Usage statsi mi ne rade. Tocnije sve osim pokazatelja koliko dugo mob nije punjen i koliko je isti koristen. Nikako da proradi. Ocito ovaj jb nije doradjen do kraja, nadam se updejtu uskoro.
Tema zaključana.
09.02.2013 | 20:47
Pozz ljudi treba mi vasa pomoc malo imam iphone 4 ios 6.1 jailbreakan i svaki put kad skinem sa cidiye sbsettings ne radi mi tipka od telefona za zvat i kontakte pa ne shvacam jel trebam nesta skinut jos ili???
Tema zaključana.
09.02.2013 | 22:04
Tinox kaže:
Može mi netko u inbox poslat što da instaliram u zamjenu za App Sync odnsosno dodatak da mogu skidat cracked aplikacije. Znam da ne bih smio pisati na tome no bio bih veoma zahvalan kada bi netko pi to riješio. iPhone 5

Meni bi isto ovo trebalo
Ostalo sve funkcionira kako i treba
4s

Edit: Rijeseno! Jos jednom, hvala jednom kolegi na brzoj pomoci
Tema zaključana.
15.02.2013 | 00:19
evo i ja nakon 3gs da jailbrekam iphone. posto sam iz fazona izasao moze li mi ko reci koje repo da stavim, i ima li kakva zanimljiva tema? koje programe da snimim?
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
15.02.2013 | 00:32
Za repoe zavisi sta ti treba
Od programcica evo par preporuka:

iControl - 3G se automatski ugasi nakon sto se iPhone locka. Predobra stvarcica za sacuvati bateriju.
sbsettings - valjda najpopularniji tweak, googlaj ako nisi koristio do sad
iFile - file browser za iOS
NCSettings - koristim ga za widgete u notificationsima
Infinifolders - stavi u jedan folder koliko ti srce zeli aplikacija
Mail Enhancer Pro - kako samo ime kaze. Mail aplikacija napokon ima neke naprednije funkcije
Photo Enhancer - isto kao mail, napravis si albume, perolaka kategorija organizacija slika

I ima toga jos. Najbolje je da googlas, jer vecina ostalih tweakova ide po zeljama. Dakle ono sto treba meni mozda ne treba tebi?
Tema zaključana.
15.02.2013 | 00:54
hvala mileni. prije 3 godine sam ja koristio jailbreak. treba mi mali podsjetnik , a kako vidim dosta aplikacija se i tamo placa. barem one koja sam ja nekad cini mi se besplatno koristio
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
15.02.2013 | 01:15
Vecina koju ja osobno koristim se placa. No svaka vrijedi i do 10x vise od ovoga sto naplacuju. Po meni osobno, prava steta potkradati takve developere
Malo googlaj, ima toga pregrst odlicnoga za instalirati. No i mali savjet: koji god tweak zelis instalirati, ponovno googlaj o istome (ako vec nemas vremena za testirati), jer neki nisu jos uvijek updejtani za iOS6 pa znaju stvarati probleme. Iako se lako izbrisu, bolje sprijecit nego lijecit

P.S.
Svi gore nabrojani rade odlicno na iOS6
Tema zaključana.
15.02.2013 | 14:49
Ma znam da vrijede ali nemam pay pal . Anesto ne volim kreditnom placati
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (535)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO