iParty 2012 - Zagreb edition!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iParty 2012 - Zagreb edition!

13.12.2012 | 00:42
Ja mogu jedino u srijedu.
Tema zaključana.
13.12.2012 | 07:00
Ja u četvrtak.
Tema zaključana.
13.12.2012 | 09:13
Jbg, ajmo onda kamen, škare i papir!
Tema zaključana.
13.12.2012 | 14:32
ako bude rakije, dolazim i u četvrtak i u srijedu. i furam kolače od drage. jabuka. fak jea
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
13.12.2012 | 15:46
Ponesem ja loze. Domace. Navodno kvalitetna, hvale ju uzduz i poprijeko, no osobno ne bih znao, ne pijem lozu
Tema zaključana.
13.12.2012 | 16:29
photo-1b5b2957bff82915eaebb88e74597dcd.JPG

Je li to ovakva rakija?
Tema zaključana.
13.12.2012 | 17:54
Nije, jbt, šta ne vidiš da je to šljiva.
Tema zaključana.
13.12.2012 | 23:24
Ja i moja bolja polovica bi svakako dosli u sriijedu ili cetvrtak.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 04:42
OK, dobrodošli u Zagreb. Ajde da se ja pobrinem za promo preko nekima nemilih medija. Ajmo datum, slička...
Tema zaključana.
14.12.2012 | 09:03
kole kaže:
Odlicna ideja...hah Jabuka...budi surove uspomene

Da surove... Ajme drame. Nadam se da ne rade isti redari kao prije dvajskusur godina.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 09:08
Loza, šljiva, meni to sve isto.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 09:23
Kako isto, majkumu, od šljive se podriguje, a i žgaravicu daje. A od loze oči ispadaju.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 10:40
Dobro, svatko reagira na svoj način, mani i od jedne i od druge oči ispadaju (kad grlim bijeli keramički oltar).
Tema zaključana.
14.12.2012 | 10:50
Daj, jesi normalan, šta će mislit ove mlade generacije o nama, da smo čobani neki? Oni se fino nagutaju šarenih tableta i budu haj bez da im oči ispadaju.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 12:31
Javim se za par sati sa konačnom potvrdom za srijedu.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 13:00
smayoo kaže:
Daj, jesi normalan, šta će mislit ove mlade generacije o nama, da smo čobani neki? Oni se fino nagutaju šarenih tableta i budu haj bez da im oči ispadaju.

Je kajgod, kad krenem po čistom vinu uopće ne znam da imam oči... ruke, noge...
Tema zaključana.
  • BB
  • Korisnik
14.12.2012 | 13:04
Za ravnotežu, ima nas koji uopće ne konzumiramo alkohol, pa smo onda za mlade generacije u prosjeku svi super

Btw, ne znam za Jabuku, ali imala sam loša iskustva u jednom drugom klubu...valjda su kao redare zapošljavali samo najveće agresivce i budale
Tema zaključana.
14.12.2012 | 13:38
Hmmmm, ovakav short-notice mi se doima kao traženje alibija za to da su Zagrepčani i ostali u krugu razumne udaljenosti zapravo lijena bagra, a ne da se netko tu doista i okupi...
Tema zaključana.
14.12.2012 | 16:25
Nepravedno, jer je u Rijeci short notice bio još i kraći. Uglavnom potvrđujem srijedu! Složit ću najavui uskoro, u međuvrmerenu se čujemo.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 16:26
BB kaže:
Za ravnotežu, ima nas koji uopće ne konzumiramo alkohol, pa smo onda za mlade generacije u prosjeku svi super

Btw, ne znam za Jabuku, ali imala sam loša iskustva u jednom drugom klubu...valjda su kao redare zapošljavali samo najveće agresivce i budale

Ma kakvi redari za geekove poput nas. Bit će srijeda, brinut ćemo se sami za sebe i i vidimo se.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 17:00
Jeeeeeej! Možda nagovorim i frenda koji je Apple mrzitelj da dođe, pa da ga cipelarimo.
Tema zaključana.
14.12.2012 | 17:02
E, da. I daj lijepo, jasno, crno na bijelo, napiši što treba donijeti kao "ulaznicu"?
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
14.12.2012 | 17:09
Smayoo dolazi kako samo bi se k****o sa iP5. Ovo znam iz pouzdanih izvora
Tema zaključana.
14.12.2012 | 17:14
Slažem objavu, biti će sve inormacije uskoro na naslovnici! S obzirom da su glavne nagrade multiplatformski kompatibilne, svi su dobrodošli, a možemo raditi i inicijacije!
Tema zaključana.
14.12.2012 | 17:25
Mileni, jesi to slučajno stavio tužno lice ili ja nisam sad nešto shvatio?
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
14.12.2012 | 17:31
Smayoo, zezam se, nista manje, nista vise
Tema zaključana.
14.12.2012 | 17:42
OK, Riba i ja kopamo na detaljima, pravilima igre, objavi i sl.

Zasad (u teškoj beti od najave) važi da je uža ekipa od 19 sati 19. prosinca u Jabuci, da će “ulaznice” biti slatkiši za djecu u Nazorovoj, i da bi kviz za interplatformske nagrade - s predvidljivom temom - počeo oko 22 sata.

Čim se bude sve fiksiralo - javim!

Dobit ćete i FB i G+ linkove za događaj pa da dalje širite zarazu
Tema zaključana.
14.12.2012 | 18:15
Ja sam objavio na naslovnici, nadam se da nisam ništa zaboravio.
Tema zaključana.
15.12.2012 | 20:54
Ja blizu zivim, pa bi mozda dosla s frendicom koja ima Mac , ali ne zna da je Mac. Cak se ni ne zezam! hehe
EDIT: nisam bas bila pametna, jer sad nema sanse da ce htjeti ici samnom, ne mogu joj ne reci da sam ovo napisala...eh i meh
Tema zaključana.
15.12.2012 | 21:58
Dajte nemojte kviz prije 22 30... Baš u srijedu radim do deset...
Ali dolazim sigurno... I bolje da vas nađem tamo...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (583)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO