iParty 2012 - Zagreb edition!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iParty 2012 - Zagreb edition!

16.12.2012 | 12:34
arya, nema ništa "možda"! Borostef, pokušat ćemo kviz pomaknuti čim kasnije, obećavam.

Nego pitanje - ima tko prijenosno platno za projektor koje može posuditi da ne teglim isto iz Rijeke? Tnx!
Tema zaključana.
16.12.2012 | 14:01
Riba kaže:
arya, nema ništa "možda"! Borostef, pokušat ćemo kviz pomaknuti čim kasnije, obećavam.

Nego pitanje - ima tko prijenosno platno za projektor koje može posuditi da ne teglim isto iz Rijeke? Tnx!

Mislim da imam neko manje na tavanu...pogledam veceras pa javim.
Tema zaključana.
16.12.2012 | 15:17
Ako ne riješiš platno u zg, ima kod mene puno puno mjesta u autu, idem za zg u srijedu ujutro pa povezem tvoje platno iz Rijeke
Tema zaključana.
16.12.2012 | 16:25
Može, javim se ako ne nađem gore ali mislim da ćemo riješiti.
Tema zaključana.
16.12.2012 | 20:26
Sori...istrunulo
Mozda neka plahta ?!
Tema zaključana.
16.12.2012 | 21:28
Si barem našao gnijezdo stršljena unutra? Snaći ćemo se!
Tema zaključana.
30.10.2013 | 09:39
da ne otvaram drugu temu pa ću pitati tu. Pošto prošle (2012) godine je iParty bio u ZG, da li se što planira ove godine? Imali kakvih potencijalnih lokacija? Da li će se uopće moći što organizirati?
Tema zaključana.
30.10.2013 | 11:28
Bilo bi super.
Tema zaključana.
30.10.2013 | 11:43
dada, ajmo samo da ne potrefi neki vikend kada sljedeci tjedan imam kolokvij hehe
Tema zaključana.
30.10.2013 | 15:00
Ovoga bi se puta i ja pridružio kako više nisam "Jabučar" u nastajanju...
Tema zaključana.
30.10.2013 | 15:06
Ja sam za. Party on!!!
Tema zaključana.
31.10.2013 | 06:46
Meni je sve jedno ZG ili RI ali svakako sam da bude, pa da opet ne dobijem ništa na lutriji iako sam sve najbolje znao.
Tema zaključana.
31.10.2013 | 09:16
S obzirom da je Riba ove godine u Kuwaitu, ja sam zatrpan poslom, a Davora i Đipija ni inače ne možeš dobiti ni do Delnica, a kamoli do Zagreba , bojim se da će iParty u Zagrebu biti samo ako ga organizirate vi, Zagrepčani.
Tema zaključana.
31.10.2013 | 11:25
Nije tako strasno ni do Rijeke doci, ako nebude leda kao prosle godine. Osim toga usput bi se mogao posjetiti Peek&Poke, a bilo bi lijepo upoznat i onaj dio ekipe koja ne ide dalje od Delnica
Tema zaključana.
31.10.2013 | 17:42
mogli bi se i u Delnicama nać
Tema zaključana.
31.10.2013 | 23:19
Ja sam to predložio još prije 3-4 godine. Da organiziramo proljetni iRoštilj u Gorskom kotaru. Ali jbg... Što kaže jedan moj frend - nekad nije bilo problem skupit 20 ljudi za izlit ploču na kući, a danas ne možeš ni trojicu za otić na ćevape.
Tema zaključana.
31.10.2013 | 23:26
ja bi bio odmah za.
Tema zaključana.
31.10.2013 | 23:33
Lako je meni za tebe... Mi možemo napravit iParty i na Srdočima...
Tema zaključana.
31.10.2013 | 23:50
Šta da party bude na Srdočima?
Tema zaključana.
01.11.2013 | 00:05
Tema zaključana.
01.11.2013 | 20:49
super, srdoci su mi itekako blizu
Tema zaključana.
03.12.2013 | 10:46
Šta je hoćemo li napravit party ili šta?
Tema zaključana.
03.12.2013 | 12:14
Kriza & recesija...
Tema zaključana.
03.12.2013 | 13:38
kao što sam napisao prije godinu dana, ak bude rakije, eto me
parti na srdočima, fak jea
Tema zaključana.
03.12.2013 | 14:58
Organizirajte više! Ajde Smayoo. Ajde Davore. Ovo je 10 godina.
Tema zaključana.
03.12.2013 | 15:31
A ajte vi!
Tema zaključana.
03.12.2013 | 15:54
Šta god bude trebalo ja ću pomoć. Ali daj neko ko ima malo više iskustva da počne.
Tema zaključana.
03.12.2013 | 16:36
Ja sam dao neki recesijski prijedlog na glasanje u uredništvo. Trenutno me još nitko nije doživio... Aj daj još dan-dva vremena...
Tema zaključana.
09.12.2013 | 12:16
smayoo i?
Tema zaključana.
09.12.2013 | 14:12
Zaključak je da jedino što ima smisla pokušati je da dogovorimo vrijeme i mjesto gdje će doći oni koji odluče doći. To bi trebala biti neka birtija, sa ili bez hrane, ali s dovoljno velikim stolom ili prostorom gdje se može družiti barem desetak ljudi. Trošak pića (i ev. hrane) bi snosili solarno (tzv. sistem "pare na sunce") i solidarno (dakle, ništa nije besplatno, nema sponzora, svatko sam plaća što popije i pojede).

Elem, ima li tko kakav zgodan prijedlog za ugostiteljski objekt koji odgovara kriterijima, a da je u Rijeci ili okolici? Meni pada Tarsa na pamet, ako nije skupo? Naravno, nije nužno da se jede, ali ja jednostavno više ne izlazim po mjestima gdje se ne jede pa ne znam više takva mjesta.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (589)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO