iDruženje 2013
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iDruženje 2013

12.12.2013 | 10:52
Pa, prema ovom što su ljudi napisali, 21. bi nas se moglo skupiti možda i 6... Ajde onda, za 21.12. tko može doći?
Tema zaključana.
12.12.2013 | 11:41
neka bude 21 iako ne mogu, bolje da se skupi vise ljudi nego nas troje haha
Tema zaključana.
12.12.2013 | 14:06
ja dolazim.
Tema zaključana.
12.12.2013 | 14:31
+1 za 21.12.2013
Tema zaključana.
  • forthdancer
  • Posjetitelj
12.12.2013 | 16:37
+1 za 21.12!!
Tema zaključana.
12.12.2013 | 17:58
14.12 - 0 bodova
21.12 - stizem!
Tema zaključana.
12.12.2013 | 22:51
+1 za 21.12.
Tema zaključana.
12.12.2013 | 22:59
evo namjestio sam si kalendar, mogu i ja 21.12 )
Tema zaključana.
12.12.2013 | 23:13
smayoo kaže:
Renzo, ma nemoj ti sad misliti da je to prema tebi osobno usmjereno.

smayoo kaže:
Nismo ti dovoljno visok prioritet.

Sad mi nije jasno, jel osobno ili nije?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
12.12.2013 | 23:15
Evo, 21. nemam ništa, count me in!
Tema zaključana.
12.12.2013 | 23:51
pase!
+1
Tema zaključana.
12.12.2013 | 23:53
Renzo kaže:
smayoo kaže:
Renzo, ma nemoj ti sad misliti da je to prema tebi osobno usmjereno.

smayoo kaže:
Nismo ti dovoljno visok prioritet.

Sad mi nije jasno, jel osobno ili nije?

Ma joj, daj, naravno da nije.
Gledaj, ti si makar odlučio javiti i reći da nemaš vremena. Stotine jabučnjakovaca (pa i nekoliko članova uredništva) nisu niti to.
I ne može im (vam) nitko zbog toga zamjeriti. Jednostavno - imate druge prioritete. To je tako u životu.

Žao mi je i ispričavam se ako ti je ovo zazvučalo kao da te napadam. Ja sam jednostavno htio Ribi reći da nema smisla razmišljati o drugačijem terminu jer u bilo koje doba godine priča je uvijek ista. Oni koji žele, naći će vremena da dođu (naravno, ako ne postoji u isto vrijeme neka fiksna obaveza koja je važnija), a oni kojima su druge stvari u životu važnije - neće.
Tema zaključana.
13.12.2013 | 09:36
U redu, shvaćam šta želiš reći.
Sve 5.
Tema zaključana.
13.12.2013 | 10:31
Mislim da je apsurdno za mene cak i da govorim da ja ne mogu
Tema zaključana.
13.12.2013 | 12:12
drlovric kaže:
Mislim da je apsurdno za mene cak i da govorim da ja ne mogu

Kako ne bi mogao? Zamolis one tvoje Amere da te prevezu nekim od stealth letjelica, zamisljam slijetanje pod okriljem mraka na Grobnik, ti iskaces van sa hrpom Apple uredjaja koje si nam nabavio po povoljnoj cijeni... Nesto kao James Bond djed mraz...
Tema zaključana.
13.12.2013 | 17:37
'beš to. Bolje da ga stealth teleportiraju skupa s vrećom iPadova direktno u "Maslinu".
Tema zaključana.
13.12.2013 | 19:04
To drlovric moze organizovati,on je nesto poput "halo Bing kako brat".Moze mali sve
Tema zaključana.
13.12.2013 | 19:33
saint kaže:
To drlovric moze organizovati,on je nesto poput "halo Bing kako brat".Moze mali sve

Halo Bing, imam Apple robe, zanima te? Šaljem dronovima, gledaj u nebo!

Mene nema, daleko mi jednostavno Rijeka - dovoljno je reći da nisam zadnja dva mjeseca vikendom bio doma, a od 21 je prvi slobodni vikend kad se zatvaram u kuću sa ženom i djecom i ne izlazim osim ako padne snijeg
Tema zaključana.
14.12.2013 | 09:14
Ma lako za dronove, nego malo zajebava ogranicenje tezine prtljage

Ne mogu doci ali ako slucajno vidite Predator u tom predijelu nije moj

I ne slusa sta pricate. I ne snima vas
Tema zaključana.
14.12.2013 | 10:58
Back on track. Trenutno nas je 9 za 21.12. Ajmo još. Idemo do 15. AJMO ŽIVOOO, PROBUDITE SEEEEE!!!
Tema zaključana.
14.12.2013 | 12:11
ja dovodim ženu. +1
Tema zaključana.
14.12.2013 | 16:12
smayoo kaže:
Kratke upute kako doći do "Masline":

Iz smjera Zagreba - nakon plaćanja cestarine nastaviti autocestom. Na dnu vrlo duge nizbrdice (oko 1 km nakon dugog i jakog lijevog zavoja) držati srednju traku i slijediti putokaz za Pulu. Voziti dalje obilaznicomm do prvog izlaza (putokaz Rijeka-centar; dolazi nakon tunela, mosta, vijadukta, malo normalne vožnje pa opet jednog viadukta i jednog tunela). Izaći van, na prvom semaforu se mora desno, a na drugom treba opet ići desno, prema centu. Nakon 700 m lagane nizbrdice pizzeria je s lijeve strane.
....

Koliko vidim na Google street view pizzerija bi trebala biti s desne strane a ne s lijeve ili se je nesto od 2011 na ovamo promjenilo???
Tema zaključana.
14.12.2013 | 18:39
Nije se ništa promijenilo. Pizzeria je s desne strane, a ja patim, kao i mnogi ljevaci, od "the other left" problema (često, kad ne pazim, pobrkam riječi "lijevo" i "desno"\).

Hvala ti što si uočio grešku!
Tema zaključana.
15.12.2013 | 17:12
Ajde malo bump... Šta je bilo, ljudi, jeste zaspali? Ajmo, ajmo, tražimo još ljudi za druženje u subotu 21.12. Ajde!!!
Tema zaključana.
15.12.2013 | 18:25
Mozda bi valjalo kao clanak napisat obavijest na temu? Pa da se vidi kada ljudi dodu na jabucnjak. Sumnjam da svi citaju sve teme kao neki
Tema zaključana.
15.12.2013 | 18:26
Ajde, de... Probat ćemo i to...
Tema zaključana.
15.12.2013 | 21:53
Ja bi dosao ali dolazim par dana kasnije tek za hr tako da mi je zao. Neke forumase bi bas volio upoznati. Nadam se da ce biti prilika.
Tema zaključana.
16.12.2013 | 01:21
Mislim da nema teorije da stignem, ali ako se desi cudo, navratila bih i ja. Ipak sam zensko pa me vuce znatizelja, neke clanove bih rado vidjela i cula u zivo Iako ne pisem cesto jer nemam nista pametno za reci, citam vas gotovo svakodnevno vec skoro godinu dana pa ste mi se vec uvukli pod kozu heheh
Tema zaključana.
16.12.2013 | 18:36
Drage volje bih dosao ali uz dezurstva u bolnici i malo dijete, zenu koja je u smjenama isto u bolnici i manjak osoblja nazalost nema jebene teorije. Zavidim onima koji ce doci. Sve bih vas volio upoznati i popricati ali nekom drugom prilikom. Vama koji dolazite zelim super zabavu i ugodne razgovore. Pozdrav od Ivana iz Bjelovara
Tema zaključana.
16.12.2013 | 19:09
I mene muči daljina. Morao bih osigurati noćenje, jer nema šanse , ni teoretski, isti dan doći doma. Već me od poćetka rajca ovo druženje, ali nikad nemam šanse. U Rijeci baš nemam nikog od rodbine a nisam baš ni gravitirao prema njoj. Ako bi mogao negdje prenoćiti, još bih riskirao dolazak. Isto bih volio upoznati bar dio članova našeg Jabučnjaka. Ako imate kakvo riješenje moglo bi se rzmislit o dolasku. U Splitu noćenje u omladinskom hotelu me došlo za noć 100kn kad nije vozio trajekt za Hvar pretprošle zime. To bi mi još bilo podnošljivo u odnosu na 100€ ili slično. Eto , malo sam se ispuhao !
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1123)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO