iDruženje 2013
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iDruženje 2013

16.12.2013 | 19:36
Udomit će te smayoo siguran sam, čovjek je i prije to nudio. Ali da ne govorim u njegovo ime, vidjet ćemo što će on reći.
Meni baš krivo što me ove godine nema.
Tema zaključana.
16.12.2013 | 19:39
@ Riba, "Uzmi ubi pa se pušku"
Tema zaključana.
16.12.2013 | 20:14
Ako te smayoo udomi, kupi Peptorane i Gastale, a i kašetu vina stavi u gepek.
Tema zaključana.
16.12.2013 | 20:29
E... jesi ga ocrnio. Kod mene je jeo i pio ko miš. Izgled vara.
Tema zaključana.
16.12.2013 | 20:44
Ma jeli? Vidjeli smo njegova kulinarska dostignuća! Ono bi svakoga na koljena bacilo.
Komentar je bio baš u kontra smjeru. Bojim se da bi ga bilo sram da od njega odeš gladan!
Vino je samo zato jer se u kuću ne dolazi praznih ruku. LOL
Tema zaključana.
16.12.2013 | 21:00
mislim da bi trebalo poslati pozivnicu za Miu Lovric, ako treba skupiti lovu za troskove puta i eto odaziva
Tema zaključana.
16.12.2013 | 21:19
Eto, Performita, ako si u kontaktu, javi se. Između ostalih, i ja bih te rado upoznao. Ako se sjećaš, nekad sam crtao ali sam zapustio.
Osvježila bi nam dan. Srdačan pozdrav !
UPS!
Mislim da sam pobrkao lončiće. Sorry Performita 1
Tema zaključana.
16.12.2013 | 22:12
ja bih vrlo rado dosao ali, daljina je problem.
Tema zaključana.
16.12.2013 | 22:16
Ti kada dodjes u mahalu,nemoj da se ne javis
Tema zaključana.
17.12.2013 | 11:11
Riba kaže:
Udomit će te smayoo siguran sam, čovjek je i prije to nudio. Ali da ne govorim u njegovo ime, vidjet ćemo što će on reći.

Smayoo će reći: "Pa jebemu šukare, da mu jebem, jzelko, pa ne da sam ovdje svima nudio smještaj, nego sam tebi osobno, i to najmanje dvaput, kad sam bio kod tebe na Hvaru, nudio da slobodno dođeš (dođete) i prenoćiš."

Dakle, ako ti treba noćenje, to je najmanji problem!
Tema zaključana.
17.12.2013 | 11:53
ZAAK kaže:
mislim da bi trebalo poslati pozivnicu za Miu Lovric, ako treba skupiti lovu za troskove puta i eto odaziva

Tema zaključana.
17.12.2013 | 11:54
smayoo kaže:
Riba kaže:

Smayoo će reći: "Pa jebemu šukare, da mu jebem, jzelko, pa ne da sam ovdje svima nudio smještaj, nego sam tebi osobno, i to najmanje dvaput, kad sam bio kod tebe na Hvaru, nudio da slobodno dođeš (dođete) i prenoćiš."

Dakle, ako ti treba noćenje, to je najmanji problem!

100% tacno i sto je jos vaznije Iskreno.
Tema zaključana.
17.12.2013 | 15:43
Ma sve pet ! Želja je velika, ali nažalost, prioriteti i mogućnosti ne dozvoljavaju. A da je loš izgovor i meni je. Kad sam bacio kalkulaciju ispalo mi je mučo nerealno. A može li video streaming sastanka?
Tema zaključana.
17.12.2013 | 16:03
Ma znam, jbg, ima komad puta itekakav s Hvara do nas...
Probat ćemo neki FaceTime...
Tema zaključana.
17.12.2013 | 20:39
koliko nas je onda?
Tema zaključana.
18.12.2013 | 22:45
10. Poziv stoji i dalje otvoren. Ja ću se u Maslini dogovoriti za stol za nešto više ljudi ako se još netko odluči priključiti u zadnji čas. Ako baš ispadne da nas dođe duplo (mislim da je vjerojatnije da ću dobiti sedmicu na lotu makar nisam uplatio listić nikad u životu ), improvizirat ćemo.
Tema zaključana.
18.12.2013 | 22:46
Pardon, predlažem okupljanje od 17h.
Tema zaključana.
18.12.2013 | 22:49
meni pase 17 h
Tema zaključana.
19.12.2013 | 00:19
U 17h je OK.
Vidimo se
Tema zaključana.
19.12.2013 | 07:54
17h ok.
Tema zaključana.
19.12.2013 | 08:40
Napravite neku reportazicu za dislocirane clanove
Tema zaključana.
19.12.2013 | 16:27
ja cu stici oko 18:00 cca , u 16:30 mi kcer ima predstavu u vrticu, to traje cca 1h a stanujem relativno blizu pa.....
Tema zaključana.
19.12.2013 | 16:29
u 17h sam tamo.
vidimo se
Tema zaključana.
19.12.2013 | 16:48
Ooo, pa bit ce nas za sada cak 9 (sa zenama). Ako sam dobro prebrojao.
Tema zaključana.
19.12.2013 | 18:42
Moja žena se broji za 10.
Tema zaključana.
20.12.2013 | 14:25
Mozdaa jednom napravit turneju druzenja ? Jednom Rijeka, pa
Split,Zagreb....
Volio bi doc i upoznat sviju, ali u ovo doba godine najvise posla
Tema zaključana.
20.12.2013 | 14:54
Pa bili smo prošle godine u Zagrebu pa nije baš pomoglo.
Tema zaključana.
20.12.2013 | 15:33
Dobio sam ja poslije neke komentare nakon prošlogodišnjeg druženja u Zagrebu. Otprilike je bilo, kao, u krivom smo kvartu, "ko bu tamo našel parking", "to mi je skroz na drugu stranu grada". I tako.
Kad bi pokušali s jugom - onda Zadrani ne žele u Split iz principa, Šibenčani ne žele u Zadar, Splićani ne žele u Šibenik, a Dubrovčani ne žele nikamo iz Dubrovnika jer - valjda se zna što je Dubrovnik!
Tema zaključana.
20.12.2013 | 15:35
Uglavnom, vidimo se sutra u 17h u Maslini. Tko ne poznaje nikog od nas, neka pita konobare za Jabučnjak društvo. I rezervacija je pod tim imenom napravljena.
Tema zaključana.
20.12.2013 | 16:15
Mogla bi i BiH - Sarajevo
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (599)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO