Coronavirus / COVID-19
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Coronavirus / COVID-19

16.09.2024 | 12:28
Air kaže:

Sve 5, samo ništa od nevedenog nije kontra argument mojoj tvrdnji izvučenoj iz tvog upisa.

Naravno da je. Ja ti mogu objasniti, ali ne mogu razumijeti umjesto tebe.
Tema zaključana.
16.09.2024 | 12:34
yvann11 kaže:
Air kaže:

Sve 5, samo ništa od nevedenog nije kontra argument mojoj tvrdnji izvučenoj iz tvog upisa.

Naravno da je. Ja ti mogu objasniti, ali ne mogu razumijeti umjesto tebe.

Prestar sam da bi sudjelovao u ovakvim prepucavanjima u stilu 24 sata.

Stoga, svako dobro ti želim.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.09.2024 | 22:28
Evo, dočekali smo i kliničke studije o nuspojavama ovisno o serijama cjepiva.

Nije li malo čudno da MSM o svemu šuti? Zar zaista moramo do informacija dolazi putem par liječnika koji su zadržali integritet i još uvijek imaju kičme?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
23.09.2024 | 08:04
40.000 ljudi u Velikoj Britaniji traže odštete zbog teških nuspojava od eksperimentalnog mRNA cjepiva.

Tema zaključana.
27.09.2024 | 20:59
dpasaric kaže:
Evo, dočekali smo i kliničke studije o nuspojavama ovisno o serijama cjepiva.

Nije li malo čudno da MSM o svemu šuti? Zar zaista moramo do informacija dolazi putem par liječnika koji su zadržali integritet i još uvijek imaju kičme?

However, we emphasize that our results are preliminary and hypothesis-generating, given the inherent limitations of spontaneous SAE reporting systems like the DKMA and SMPA. Notably, such passive reporting systems may capture < 15% of SAEs [22]. Also, the current data were incomplete and subject to variable quality information, and factors such as vaccine efficacy, pre-existing immunity and booster schedules, and clinical details and long-term effects of reported SAEs were not examined.

Pametnome dosta…
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
30.09.2024 | 00:43
Dr. Jay Varna i ostatak kriminalne ekipe:

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
30.09.2024 | 13:36
Statistika kaže da sada imamo veću smrtnost među cijepljenima mRNA tretmanom:

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.10.2024 | 01:10
O tome kako je uzdrmano povjerenje u sustav i "objektivnu znanost" koju je prodavala pohlepna big pharma za svoju korist i dovela tisuće liječnika u zabludu:

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.10.2024 | 23:35
Ljigavi podlac još jednom:

Tema zaključana.
09.10.2024 | 08:04
dpasaric kaže:
Ljigavi podlac još jednom:

Pa dobro Davore, Bill možda nije stručnjak za kompjutere, ali ima dobre namjere, ja mu vjerujem
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
17.10.2024 | 00:35
U Australiji su ih stisnuli u kut, naime sada je jasno dokazano da se mRNA tretman veže na DNA i dovodi do mutacija:

A BBC, s kašnjenjem od tri godine, priznaje da postoji mogućnost teških nuspojava:

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
02.11.2024 | 00:42
Dosta je znakovito kada BBC na YouTubeu ukloni vlastiti dio emisije koji je bio u eteru, ali se pokazao "opasan".

U međuvremenu statistika po pitanju "turbo karcinoma" je loša i neumoljiva, kirurg James Royle daje podatke od zadnje dvije godine:

Tema zaključana.
02.11.2024 | 10:05
Gdje je nas forumski “strucnjak” da objasni kako ovo nije struka. Da treba vjerovati “struci”. Kad mu das cvrste dokaze, on drvi po svom.
Sada svi koji se NISU cijepiji mirno spavaju, a mi ostali propitujemo zasto smo to ucinili a dio nas je znao da cjepivo nije ono sto su propagirali.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
02.11.2024 | 11:30
Još nisam sreo osobu koja se nije cijepila i da je zažalila. Nažalost, znam previše onih drugih, koji jesu i zažalili su.
I sada se samo nadam da su mi tolike bliske osobe koje su to napravile jer su morale, ili su vjerovale sustavu, dobile neku od onih manje rizičnih serija i da će ih zaobići zlo njihovog pohlepnog eksperimenta.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
04.11.2024 | 00:37
Još novih informacija s iste medicinske konferencije... ovaj put imamo doktora iz Irske:

Tema zaključana.
04.11.2024 | 08:44
Medicinska konferencija?!

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
04.11.2024 | 09:33
m@xym kaže:

Ah, oprosti što tako laički i u žargonu nazivam okupljanje struke koja ima nešto za reći. Nadam se da nije da to važi samo kada Gatesov WHO nešto organizira da bi nam prodali iduće zlo i prevaru...
Tema zaključana.
05.11.2024 | 08:02
m@xym kaže:

Želiš reći da si pametniji od doktora medicine? Ili pak samo tebi ovaj nije uvjerljiv pa ga odbacuješ, kao što Davoru govoriš da odbacuje samo ove s "tvoje" strane?
Tema zaključana.
05.11.2024 | 09:26
@mbp2009,

Gdje sam ja to rekao da sam pametniji od doktora medicine?!
Ja sam govorio upravo suprotno.

A što se tiče ostatka komentara, ja ovoga lika iz videa uopće nisam komentirao.
Samo sam se nasmijao Davorovom, kako je on to nazvao, "laičkom žargonu", s obzirom da je sastanak grupe istomišljenika čiji stavovi su upravo suprotni stavovima struke, a u organizaciji jednog političara, sve drugo samo ne "medicinska konferencija".
Tema zaključana.
05.11.2024 | 09:45
m@xym kaže:
@mbp2009,

(...) s obzirom da je sastanak grupe istomišljenika čiji stavovi su upravo suprotni stavovima struke, a u organizaciji jednog političara, sve drugo samo ne "medicinska konferencija".

Za razliku od struke, koja organizira sastanke grupe istomišljenika u organziraciji političara i milijardera?
Tema zaključana.
05.11.2024 | 12:28
Medicinske konferencije na kojima se sastaje struka ne organiziraju ni političari ni milijarderi, nego medicinske ustanove, instituti, fakulteti i slično.
Tema zaključana.
05.11.2024 | 17:12
m@xym kaže:
Medicinske konferencije na kojima se sastaje struka ne organiziraju ni političari ni milijarderi, nego medicinske ustanove, instituti, fakulteti i slično.

Moja LOM-ica nikad nije išla ili bila pozvana na neku konferenciju koju je organizirala struka (medicinske ustanove, instituti, fakulteti), ali je zato išla masu puta na one koje su organizirale farmaceutske tvrtke (ne samo u HR nego po svim članicama EU, a i nekima koje to nisu),... pitao jednom još davno prije korone i tako mi je rekla
Tema zaključana.
06.11.2024 | 07:36
m@xym kaže:

Naravno, ceh se plati iz zraka

Ali evo, kad već govoriš da ne komentiraš "lika" iz videa, ovo je originalni video odnosno govor tog doktora medicine na koji se video koji je Davor linkao referira.

Nije dug, kratak je, pa kad već idemo tim putevima, zašto ne pogledaš pa iskomentiraš?
Tema zaključana.
06.11.2024 | 08:40
Nisi shvatio. @m@axymu ni ovo nije "pravi" doktor jer PRAVI doktori ne prenose informacije preko youtube videa, nego samo preko PRAVE televizije. Kad završiš PRAVI medicinski fakultet, onda si položio ispit "nastupanje na PRAVOJ televiziji" i kad pokažeš diplomu na PRAVOJ televiziji, onda te puste da pričaš tamo jer si STRUKA pa prenosiš PRAVE informacije. A ovaj youtube doktor očito nije PRAVI doktor jer ga nisu pustili na PRAVU televiziju, pa je to očit dokaz da on NIJE STRUKA, nego još jedan youtube kreten. Kužiš?
Tema zaključana.
06.11.2024 | 10:38
mbp2009 kaže:
m@xym kaže:

Naravno, ceh se plati iz zraka

Ja to nisam ni rekao, ni promislio.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri sam bio u kontaktu sa organizatorima brojnih konferencija i sastanaka u kojima su sudionici bili doktori medicine, a samo manji broj je bio organiziran od strane neke farmaceutske firme ili proizvođača medicinske opreme (ispod 10%), dok je većina bila organizirana od strane medicinskih ustanova ili državnih institucija.

zašto ne pogledaš pa iskomentiraš?

Tvrdnje koje je ovaj doktor iznio, ja ne mogu provjeriti ni na koji način.
Mogu vjerovati na riječ njemu i ovoj grupi doktora koja se okupila na ovom "summit"-u, ili onim doktorima koji se na slažu sa ovdje iznesenim tvrdnjama.

Ja sam eto, odlučio vjerovati većini (iako sam svjestan činjenice da biti u većini ne znači i biti u pravu).

Jeli to neki problem?

@Bertone,

Liječnici opće prakse su ti koji određuju koji točno lijek (kojeg proizvođača, jer ih obično ima više) će prepisati svojim pacijentima, pa je onda i logičnije da su oni izloženiji farmaceutskom lobiranju.

Za razliku od njih, većina liječnika koji dolaze na kongrese, nisu liječnici opće prakse, nego doktori specijalisti i kirurzi, i ne raspravljaju o tome koje lijek je najbolji, nego razmjenjuju iskustva o novim istraživanjima, tehnikama i slično.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.11.2024 | 11:09
Sada, nakon izbora u SAD-u, me zanima hoće li Kennedy imati snage održati obećanje i reformirati teško korumpirani FDA i CDC i vratiti transparentnost u sustav koji ima direktan utjecaj i na nas u EU.
Tema zaključana.
  • kupus
  • Posjetitelj
06.11.2024 | 11:56
Ovo za liječnike, ide ovako nekako. Za zadržavanje statusa liječnika tj. bivanje u komori liječnika iziskuje skupljanje bodova, karikiram deset bodova je potrebno skupiti godišnje kako bi se bivalo liječnikom i dalje (slično kao što i profesori i ostali zaposlenici visokoškolskih ustanova imaju). Oni sami biraju kako će ih ostvariti, mogu rješavati i online kvizove za par bodova, ali mogu i ići na kongrese koji nose više bodova. Otkad su uveli zabrane darovanja liječnika, farmaceutske kompanije uglavnom zovu na kongrese na atraktivnim lokacijama, sa dobrim hotelima etc...Vjerojatno zato je i tvoja LOM-ica išla Bertone. Mogla je ona na konferenciju tamo preko puta Radničkog doma, ali hej, tu nema bazena i jacuzzija.

A komore...komore financiraju oni sami, kao i većina drugih komora u RH.
Tema zaključana.
06.11.2024 | 12:09
@kupus, znam ja to,... LOM-icu poznajem toliko dugo da smo se skoro pa zajedno igrali u pijesku ko djeca
Tema zaključana.
  • kupus
  • Posjetitelj
06.11.2024 | 12:30
Bertone kaže:
@kupus, znam ja to,...

Dobro dobro, ali onda je ipak laž da je nitko nije zvao od strane struke.
Tema zaključana.
06.11.2024 | 13:49
Farmaceutske kompanije izdašno financiraju istraživanja koja impliciraju trošenje njihovih proizvoda.

Isti ti financiraju i one koji su protiv njih samo da bi fokus imali na projektu, a ne na "čačkanju" po postojećim odlukama.

I na kraju, zna se da "rođo" prodaje medikamente.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1203)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO