Vrijeme je za switch
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vrijeme je za switch

11.07.2011 | 14:59
Kupujem isključivo NOVE STVARI, stara krama me ne zanima. Točno, imao sam 3 Maca (sad imam treći), no pokvario se samo onaj drugi. Ovaj (zasad) radi, mada nešto hard stenje. Samo dajem čovjeku savjet, bez tenzija molim.
Tema zaključana.
11.07.2011 | 21:12
Pa zar nisu problemi sa flekama samo na 27 inch. modelima? Ispravite me ako griješim.
Tema zaključana.
11.07.2011 | 21:26
Mislim da griješiš. Koliko ja pratim ovaj forum, o tim se flekama priča od prije nego sam se ja priključio ovamo, dakle, najmanje od 2007.
Tema zaključana.
11.07.2011 | 21:41
Ako je tako, mislim da neću tako brzo mijenjati svoj iMac G5 iz 2005 (bez fleka, mrlja...), i MacMini iz 2009.
Tema zaključana.
11.07.2011 | 22:11
Eto, i moj Alu 20" od 2007 isto nema fleka, niti ih je imao. Izrada je isto u Kini kao i ostalo. Pisalo se već o tome da im se više isplati vršiti zamjenu, nego provjeravat ispravnost na izlazu iz proizvodnje. Serijski kvarovi su i na skupim vozilima, tako da je ovo mačji kašalj.
Dobrodošli u 21 stoljeće.
Tema zaključana.
11.07.2011 | 22:12
Što se tiče B plana tu sam siguran, žena ima svoj PC, a ja posjedujem službeni Lenovo ThinkPad te iPhone 4 i iPad 1. Nema brige... Ovaj problem sa zaprljanim ekranom mi za sada ne predstavlja problem pošto (da se pohvalim) sam spretan u otvaranju i sklapanju raznoraznih uređaja. Jedino što me brine jest to što ću zimi trebati pojačati grijanje jer više neću imati dodatnu grijalicu (PC). )
Tema zaključana.
12.07.2011 | 11:19
Excalibur kaže:
...Jedino što me brine jest to što ću zimi trebati pojačati grijanje jer više neću imati dodatnu grijalicu (PC). )

To te ne mora brinuti jer ni Macovi nisu hladni. Eto, moj iMac 27" se u gornjem dijelu poprilično zagrije i primjetio sam da nakon sat vremena što radi podigne temperaturu u sobi za 1*C, a i preko ako mu dam da mi konvertira video. Nije doduše kao kod mog PCja kojem je ATI kartica u idle modu već zagrijana na 70*C no nije ni za zanemariti.
Tema zaključana.
12.07.2011 | 12:02
Da rezimiramo, iMac je konvekcijska grijalica (Glamox) a klasicni PC je puhalica?
Tema zaključana.
12.07.2011 | 16:50
Tako je. Energetska klasa C.
Tema zaključana.
16.07.2011 | 14:33
I tako... switch je za sada veoma ugodan. iMac je zadivljujuće tih, provjerio sam ekran, nema mrtvih pixela, a nijasna žute je veoma mala. Javit ću se s više detalja...
Tema zaključana.
17.07.2011 | 12:41
Za sada me jedino nervira miš, ali se polako privikavam... btw ima li netko kakav prijedlog za 2x4GB memoriju?
Tema zaključana.
17.07.2011 | 15:18
Excalibur kaže:
Za sada me jedino nervira miš, ali se polako privikavam... btw ima li netko kakav prijedlog za 2x4GB memoriju?

www.macsales.com/
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (525)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO